2777
2789
طبیعی ... شما بارداری چندمه؟

من اولم

باز خوبه سزارین نشدی بنظرم طبیعی از همه بهتره

حالا باز برای تو که سونی هستی خیلی راحتتر زایمان میکنی تا نسبت به منم که اولین باره

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزای اخر من حالت نشسته می خوابیدم.هیچ جوره نمیشد بااون سنگینی دراز بکشم.خیلی بد بود .دردای عضلانیش ...

اره خیلی سخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اولمباز خوبه سزارین نشدی بنظرم طبیعی از همه بهتره حالا باز برای تو که سونی هستی خیلی راحتتر زایما ...

آره طبیعی بهتره

البته بستگی به بدن هم داره من سر زایمان اولم فقط با بخیه ها اذیت شدم وگرنه زایمانم راحت بود ... خداروشکر

آره طبیعی بهتره البته بستگی به بدن هم داره من سر زایمان اولم فقط با بخیه ها اذیت شدم وگرنه زایمانم ر ...

چند سالته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره 😢 💔 من ۶ ساله دارم قرص میخورم بااینکه داغونم کرد ولی از ترس میخوردم که حامله نشم

من ی بچه زیر یسال دارم وقتی 7ماهش بود با اورژانسی باردار شدم بنظرت چه روشی برای جلوگیری خوبه

من ی بچه زیر یسال دارم وقتی 7ماهش بود با اورژانسی باردار شدم بنظرت چه روشی برای جلوگیری خوبه

فکر میکنم آی یو دی مطمئن تر باشه اگه ب بدنت بسازه و چکاپ هاشو بری ولی قرص خطای بیشتری داره خب

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤