2777
2789
عنوان

نامزد قبلیم

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 28 پست
حرفاتون خیلی قشنگیه🩷همینه واقعابا اینکه توی چند ماهی ک نامزد بودیم ی روزم بدون گریه نگذشتاما الان ح ...

طبیعیه عزیزم .. هروقت دلت برا اون سری از کارها تنگ شد ب اشکهات و دلایلت فک کن.. یکی میاد ک همه چیش خوبه ..هم اخلاقش ..هم کارهاش .. تو فقط دلتنگ اون قسمت های زیبا شدی ک کم هم بودن اگ زیاد بودن تو ب جدایی نمیتونستی فک کنی.. خودتو مشغول کن ..نذار بیکار بمونی.. پاک بمون تا خدا ی خوبشو برات بفرسته عزیزم

چرا تموم شد

مامان و خالش خیلی دخالت میکردن

من حجاب دارم

خانواده اونا خیلی موافق طرز پوششم نبودن

و سر همین مستقیم نمیگفتن اما بعداً توی پیام هاشون ک ب اون آقا فرستاده بودن دیدم ک

میگفتن دختره در حد ما نیست و تمومش کن و

خودمون برات سیصدتا دوست دختر جدید پیدا میکنیم ک اصن ب این دختره نیازی نداشته باشی و ..

خود آقاهه هم نظر من بود اما تاثیر خیلی زیادی میگرفت از اطرافیان

ی سری مشکلات دیگه ام بود

مث شکاک بودنش,سیگاری بودنش و اعتماد نداشتنش ب من

مشاور رفتیم گفت بهتره ادامه ندیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه عزیزم .. هروقت دلت برا اون سری از کارها تنگ شد ب اشکهات و دلایلت فک کن.. یکی میاد ک همه چیش خ ...

الهی دورت بگردمممم انقددددد خوابیییی شکلات

الهی هرچی ک میخوای خدا بهترش رو بهت بدههههه

واقعاااا آروم کننده بود حرفات برامممم😭😍🩷

الهی دورت بگردمممم انقددددد خوابیییی شکلاتالهی هرچی ک میخوای خدا بهترش رو بهت بدهههههواقعاااا آروم ک ...

سلامت باشی عزیزم.. من سعی میکنم فقط واقعیت رو بهت بگم .. وقتی کسی تازه از رابطه خارج میشه احساساتش بالا پایین میشه و نمیذاره منطق کار خودشو انجام بده..باید ی نفر باشه ک بهش یادآوری کنه کارت درست بوده و شک نکنه تا اون مرحله رو ب سلامت بگذرونه تا ب اونی ک باید برسه .. اگ هم سراغی ازت نمیگیره چون خدا بهش اجازه نمیده ..خدا نمیخواد تو دوباره درگیر اون آدم اشتباه بشی.. باید تایم داشته باشی واسه دل کندن تا بعدی بیاد .. فقط توکل ب خدا کن و خودتو مشغول کن..لازم بود مشاوره برو ولی وا نده

خااااکمرد انقد ننه ای؟

مامانشون خیلی نامحسوس وارد میشد

اون آقا اصلا قبول نداشت ک مامانش داره ریما دخالت میکنه

حتی امسال فرهنگیان قبول شدم

چون مامانش قبلاً دانشگاه قبول شده بود و همسرش اجازه نداده بود ک بره

با پسرشون یطوری صحبت کرده بودن

ک گفت یا من یا درست

منم انصراف دادم قبل ثبت نام😅

مامانشون خیلی نامحسوس وارد میشد اون آقا اصلا قبول نداشت ک مامانش داره ریما دخالت میکنهحتی امسال فرهن ...

ووووااااییییی واقنننن حماقت کردییییی

الان چیکار میکنی؟

لایک نکننننن مومن

سلامت باشی عزیزم.. من سعی میکنم فقط واقعیت رو بهت بگم .. وقتی کسی تازه از رابطه خارج میشه احساساتش ب ...

خدا خیرت بده وااااقعااااا

عینهو ی مشاور مهربون باهام صحبت میکنیییی

حس میکنم قلبم آروم شد با حرفات😭😭😍

ووووااااییییی واقنننن حماقت کردیییییالان چیکار میکنی؟

من دانشجو بودم از قبل

کنار دانشگاه کنکور دادم

الآنم مرخصی گرفتم ک بشینم بخونم باز

ولی مغزم واقعا درگیره

امیدوارم امسال بشه فقط

زنده باشی عزیزم .. میفهممت .. فقط وا نده عزیزم.. شاید حتی مثل مع تادها ب خودت بپیچی انگار ی چیزی گم کردی ..انگار ته دلت خالیه.. انگار شهر خالی شده و خلوت .. اما همه ی اینا واقعیت نداره فقط باید ب خودت زمان بدی ...