2777
2789
عنوان

تبخال تناسلی در دختر مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 52 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین تبخال دهانی اگه داشته باشی دستتو بزنی دهنت بعد مثلا تو سرویس خودتو شسته باشی امکان انتقال هست

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

ببین تبخال دهانی اگه داشته باشی دستتو بزنی دهنت بعد مثلا تو سرویس خودتو شسته باشی امکان انتقال هست

قبلا یه بار کنار لب بالا یه جوش بزرگ زدم دردناک بود فکر میکنم میگم شاید تبخال بوده من فکر میکردم جوشه

عزیزم چیزی نیسسس

اینو انجام بده یه هفته ده روز خوب خوووب میشی

والاسیکلوویر ۱۰۰۰ میلی گرم "هر ۸ ساعت
الوویر ۵درصد محل زخم تبخال

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

عزیزم الان تحت نظری دکتری . داارو میخوری از وضع الانتم بگو

تحت نظر نمیدونم منظورتون چیه ولی همون ۸ماه پیش که در اومدن رفتم دکتر دارو داد برطرف شد .ولی دوره عود داره برای من تو این ۸ماه عود نکرده برای بعضی ها هر ماه عود میکنه بعضی های هر چند وقت یه بار دارو الان نمیخورم همون موقع فقط خوردم و پمادشو زدم

عزیزم چیزی نیسسس اینو انجام بده یه هفته ده روز خوب خوووب میشی والاسیکلوویر ۱۰۰۰ میلی گرم "هر ۸ ساعتا ...

عزیزم ممنون از راهنمایی تون .همون موقع فروکش کرد )دارهاشو مصرف میکردم( فقط از نظر روانی نمیتونم باهاش کنار بیام

عزیزم ممنون از راهنمایی تون .همون موقع فروکش کرد )دارهاشو مصرف میکردم( فقط از نظر روانی نمیتونم باها ...

خواهش میکنم

خداروشکر

عزیزم ممکنه برای هر کس پیش بیاد از استرس و ضعیف بودن سیستم ایمنی میاد ، یه شربت برای تقویت ایمنی نمیدونم اسمش چیبود ایمونکس فکررر کنم یه سرچ بکن اونم بخور

وقتی خودت به فکرت بال و پر میدی اذیت میشی ، فکرای الکی نکن جانم 🥰

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست