دختر مجردی هستم بدون هیچگونه رابطه جنسی مبتلا به تبخال تناسلی شدم .تو زندگیم حتی دوست پسر هم نداشتم الان حدود ۸ ماه میگذره اما نتونستم باهاش کنار بیام.به این فکر میکنم کسی که تو زندگیش هر کاری کرده اونم مبتلا شده و منم که تو زندگیم با نامحرم دست هم ندادم مبتلا شدم دیوانه ام کرده .تو رو خدا بی با رحمی حرف نزنین به خدا قسم راست میگممن اگه رابطه داشتم لال میشدم میگفتم حقمه .الان افسردگی گرفتم بارها و بار ها به خودکشی فکر کردم ولی از دستم برنمیاد از خود خدا میخوام منو خلاص کنه .
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شدی،قلبو تنو روحم…! 💗 الهی شکر 🤍. k.i4. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست
عزیزم الان تحت نظری دکتری . داارو میخوری از وضع الانتم بگو
تحت نظر نمیدونم منظورتون چیه ولی همون ۸ماه پیش که در اومدن رفتم دکتر دارو داد برطرف شد .ولی دوره عود داره برای من تو این ۸ماه عود نکرده برای بعضی ها هر ماه عود میکنه بعضی های هر چند وقت یه بار دارو الان نمیخورم همون موقع فقط خوردم و پمادشو زدم
عزیزم ممنون از راهنمایی تون .همون موقع فروکش کرد )دارهاشو مصرف میکردم( فقط از نظر روانی نمیتونم باها ...
خواهش میکنم
خداروشکر
عزیزم ممکنه برای هر کس پیش بیاد از استرس و ضعیف بودن سیستم ایمنی میاد ، یه شربت برای تقویت ایمنی نمیدونم اسمش چیبود ایمونکس فکررر کنم یه سرچ بکن اونم بخور
وقتی خودت به فکرت بال و پر میدی اذیت میشی ، فکرای الکی نکن جانم 🥰
شدی،قلبو تنو روحم…! 💗 الهی شکر 🤍. k.i4. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست