2777
2789
عنوان

نزارید تو دستتون پول بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 41 پست
پس انقدر ندید بدید بازی درنیارو نکته بعد اگه انقدر مطمئنی به بالارفتنش در کوتاه مدت به خانوادت پیشنه ...

چی میگی اصلا خوندی چی گفتم دلری اینجا جبهه میگیری اصلا کسی با تو نبود میتونی جواب ندی رد بشی

کل جهان داره میگه میخواد بره بالا بعد تو اومدی اینجا چی میگی

کسی به تو نگفت پولاتو بده طلا

چی میگی اصلا خوندی چی گفتم دلری اینجا جبهه میگیری اصلا کسی با تو نبود میتونی جواب ندی رد بشیکل جهان ...

وی پس از خرید نیم مثقال طلا دچار توهم وال استریت شد

و شروع کرد به موعظه که ای مردم طلا بخرید تا از فقر و بدبختی رهایی یابید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من منتظرم تو دی ریزش کنه بعد بخرمشوهرم از ۱۳ شده بود میگفت بخر

منم مث تو دقیقا

ینی ریزشی درکار هست آخه 🥲

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
منم مث تو دقیقاینی ریزشی درکار هست آخه 🥲

دهره جهانی میره بالا فقط برای ایران نیس

ریزشم داشته باشه در حد ۵۰۰ تومن اینا

فک کن مثلا بشه ۱۶ تومن بیاد ریزش کنه بشه ۱۵ تومن

دهره جهانی میره بالا فقط برای ایران نیسریزشم داشته باشه در حد ۵۰۰ تومن اینافک کن مثلا بشه ۱۶ تومن بی ...

اوم دقیقا

فقط یچی ذهنمو درگیر کرده اینکه عید طلا رفت تا ۸ونیم یا بالاتر دقیقا یادم نیست بعدش حسابی ریخت روی ۶ و۸۰۰ فکرکنم یا یکم بالا پایین میگم ینی از ۱۴ بریزه ممکنه بیاد بریزه بشه ۱۰ تا۱۱

بنظرم یکم ترسناکه اوضاع

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
اوم دقیقا فقط یچی ذهنمو درگیر کرده اینکه عید طلا رفت تا ۸ونیم یا بالاتر دقیقا یادم نیست بعدش حسابی ر ...

به این سن رسیدین دیدین طلا ضرر کنه؟

روزنامه های فرانسوی گذاشتن طلا تا ۲۰ تومن میره تا عید

امکان نداره طلا بیاد رو ۱۰ تومن حتی همین الانم ریزش داشته باشه نمیرسه به این قیمت

به این سن رسیدین دیدین طلا ضرر کنه؟روزنامه های فرانسوی گذاشتن طلا تا ۲۰ تومن میره تا عیدامکان نداره ...

ن خب ضرر ک ن

مثلا من عید هیجانی ربع سکه گرفتم ۳۱ و۴۰۰ بعدش چنان ریزشی ک کرد ک چی رسید ب ۲۶ نزدیک ۹ ماه دقیقا رو ۲۶ بود عملا پولم خوابیده بود یا حالا ضرر منظورم اینه