2777
2789
کاش از اول مرزها و خواسته هامونو مشخص کنیم تا با سکوت به خودمون آسیب نزنیم...من اینقدر مو رو از ماست ...

انشالله بهترین تصیبت شه

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفت وآمدرو کم کردم اما قطع نکردم یعنی دلم نمیادمیگم نکنه آهشون منو بگیره

من دیشب ی لحظه گفتم یا خونوادت یا من

گف فقط ی هول این شرطو قبول میکنه

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

الان تو زندگیته؟الهی با ی چشم گفتن اگه خوشحال میشه میگم چقد ما دخترا مهربونیم

نه نیست نتونستم دیگه بهش بگم چشم نشد شخصیتم همه چیم داشت زیر سوال میرفت دیگه خودم نبودم راستش خیلی دل مرده شدم وقتی باهاش بودم ... اولا یه دختر شاد پر انرژی با کودک درون فعال

گفت این رفتار رو نکن گفتم چشم

گفت فلان جا نرو فلان جور بپوش گفتم چشم گفت با فلان رفیقت نگرد گفتم چشم گفت اونجا دوست ندارم دیگه کار کنی گفتم باشه گفت حرف نزن گفتم باشه و دیدم دیگه خودم نیستم این من نیستم همیشه هم برام راهنمای خوبی بودا نمیگم نبود نمیگم بیشخصیت بود بد بود اتفاقا مسیر درستو نشونم میداد ولی با دستور نتونستم نشد دیگه مجبور شدم رهاش کنم بتونم خودم بشم دوباره

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

با رفت و آمد کم هم اذیتت میکنن؟!

آره بابا

اصلا عوض نشدن

با بغض از خونشون برمیگردم تا چند روز اعصابم خورده.

شوهرم معذرت خواهی میکنه ولی دیگه چی فایده

من داغون شدم....

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
نه نیست نتونستم دیگه بهش بگم چشم نشد شخصیتم همه چیم داشت زیر سوال میرفت دیگه خودم نبودم راستش خیلی د ...

برات خوشحالم ک تو مسیری ک دوس داری قرار گر فتی

آره بابااصلا عوض نشدنبا بغض از خونشون برمیگردم تا چند روز اعصابم خورده.شوهرم معذرت خواهی میکنه ولی د ...

بی لیاقتن

ولی مهم شوهرته ک درس شده

من دیشب ی لحظه گفتم یا خونوادت یا منگف فقط ی هول این شرطو قبول میکنه

به هیچ عنوان قبول نکن

من اصلا اینجا از زندگیم نگفتم ولی توی تاپیکت نتونستم الان سکوت کنم. چون میخواستم کمکت کنم که قبول نکنی....

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
به هیچ عنوان قبول نکنمن اصلا اینجا از زندگیم نگفتم ولی توی تاپیکت نتونستم الان سکوت کنم. چون میخواست ...

ممنون ک راهنمایی کردی

میدونم خیلی سخته میگن همسفر خوب همه ماجراس

برات خوشحالم ک تو مسیری ک دوس داری قرار گر فتی

تو هم مسیر درستو انتخاب کن از تجربیات ما استفاده کن یه خانم دیگه هم وضعیت همسرشو گفت که شبیه خاستگار شما بود مراقبت کن از خودت

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

آقا خیلی نفهمه ولش کن کلا کنسله آدم سمی همینه که میگن

خوبه ک تو رفتاراشون نشون میدن

ب تصمیم گیری ما کمک میکنن

اولین روز میگف با پدرم نمیسازمدیشب ک سومین روز بود میگف پدرم هر چی بخواد من باید بهش بدم حتی حقوقموپ ...

عزیزم خیلی جدی بگیر موضوع مهمی هست

این مدل پسرا مشکل ساز میشن

به دخالت های پدر یا مادر تو زندگیشون پا میدن

همسر رو به شکل افراطی مجبور به اطاعت از امر و نهی های والدین میکنن

پدر و مادر اگه خاسته های بی جا هم داشته باشن انجام میدن در حالی که میدونن بی جا هست میگن چکار کنم محبورم چون پدرم خاسته

قطعا به مشکل میرسه چون خانمی که ازدواج میکنه به دنبال تکیه گاه و مستقل شدن هست در حالی که اقا هنوز این توانایی رو نداره