2777
2789
اولین روز میگف با پدرم نمیسازمدیشب ک سومین روز بود میگف پدرم هر چی بخواد من باید بهش بدم حتی حقوقموپ ...

فقط با لگد از خونه بندازش بیرون چون نامزد کنید دیگه اسمت افتاده تو دهن مردم مگه خواستگار قحطه بابا این از الان داره چوس و فس میکنه وای به بعد عروسی تا حرف بزنی میگه من گفته بودمت

بگو برو دست خدای مهربون برو تا همون بابات بهت چشم بگه چقدر ملت پررو انببخشید اما بزن دم باسنش همین ا ...

یه عده از مرد ها تو دوران مرد سالاری موندن و جزئی از شخصیتشون هست بعضی از زن ها هم مشکلی ندارن درواقع با این موضوع اتفاقا برای هم زوج های خیلی خوبی هستن .

من با یه اقا اشنا شدم یعنی اولین رابطم اول اینجوری نبود بعد مدتی گفت من مرد سالارم تو لجبازی حرف خودتو داری به من گوش نمیدی چیزی که من میگمو انجام نمیدی موقعی گفت که من بینهایت دوسش داشتم ولی شخصیتم کاملا برعکس بود سعی کردم باهاش کنار بیام با خودم گفت خب یه چشم گفتن چیزی نیست اگه خوشحال میشه با چشم من .. بعد مدتی نتونستم چون چیزی که اشتباه هم بود میگفت قبول کن و من متنفر بودم از اینکه اشتباهی رو قبول کنم که میدونم اشتباهه و اینحا مشکلات درگیری ها دعوا ها شروع شد نمیشه ساخت حتی اگه عاشق اون ادم باشی وقتی که شخصیت متفاوتی داری

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من اومد خواستگاریم گفت الگوی من پدرمهگفت اول مادر بعد پدر بعد زنبعد کلی منت میزاشت که من نمیگم ...

خدا رو شکر ک بهتر شده پای اون بی صفتا رو قط کن

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

فقط با لگد از خونه بندازش بیرون چون نامزد کنید دیگه اسمت افتاده تو دهن مردم مگه خواستگار قحطه بابا ا ...

همون

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

شوهر من اومد خواستگاریم گفت الگوی من پدرمهگفت اول مادر بعد پدر بعد زنبعد کلی منت میزاشت که من نمیگم ...

کاش از اول مرزها و خواسته هامونو مشخص کنیم تا با سکوت به خودمون آسیب نزنیم...

من اینقدر مو رو از ماست بیرون کشیدم مجرد موندم!!!

تو کتم نمیره کسی بیاد بگه زنو میشه عوض کرد!

پارسال یه خواستگار داشتم جلسه اول انقدر مادرم مادرم کرد ردش کردم خودش فهمیده بود خراب کرده بعد تماسای خانواده اش یه بار خودش شخصا زنگ زد خونه مون به مامانم گفت یه بار دیگه فرصت بدید بیام شاید سوءتفاهم شده...قبول نکردم! توجه به خانواده نشونه خوبیه نه با این جملات تازه اون بدبخت اصلا نگفت اول مادر بعد زن...

ببین من تو حسرت مادر شدن دارم میسوزم اما هر ازدواجی رو قبول نمیکنم واقعا سخته، خداروشکر که تغییر کردی نذار سرشون تو زندگیت باشه

یه عده از مرد ها تو دوران مرد سالاری موندن و جزئی از شخصیتشون هست بعضی از زن ها هم مشکلی ندارن درواق ...

الان تو زندگیته؟

الهی با ی چشم گفتن اگه خوشحال میشه میگم چقد ما دخترا مهربونیم

کاش از اول مرزها و خواسته هامونو مشخص کنیم تا با سکوت به خودمون آسیب نزنیم...من اینقدر مو رو از ماست ...

رفت وآمدرو کم کردم اما قطع نکردم یعنی دلم نمیاد

میگم نکنه آهشون منو بگیره

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
اولین روز میگف با پدرم نمیسازمدیشب ک سومین روز بود میگف پدرم هر چی بخواد من باید بهش بدم حتی حقوقموپ ...

سالی که نکوست از بهارش پیداست عزیزم

جای شما بودم بیشتر فکر میکردم

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
باورت میشه پدرشوهرم دستشو آورد جلو گفت دستمو ببوس؟؟؟؟اینقدر که شوهرم گذاشته بودش روی سرش...

وا چ بی منطق

ببخشید میشه بگی کجایی بودن