2777
2789
عنوان

خدا تورو واسه نجاتم فرستاد

919 بازدید | 20 پست

از وقتی اومدی تو زندگیم

حال دلم عوض شد

از وقتی دوسم داری

تازه زندگی کردم..

با اومدنت وجودم پر از عشق شد با اومدنت به زندگیم رنگ و نور دادی...فهمیدم هنوزم دوست داشتی ام هنوزم زیبام هنوزم لایق عشقم تو باعث شدی حتی خودمو بیشتر دوست داشته باشم

با اومدنت زخم گذشتمو فراموش کردم

امشب واسه اولین بار به زبون اوردم که دوستت دارم..

نمیدونی چه حسی دارم..خداروشکر میکنم برای داشتنت برای بودنت

حال دلم کنارت خیلی خوبه عزیزترینم

#M🙃 🫀

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

اینجا سینگل نشسته

دوست داشتم این حس خوبو به اشتراک بزارم بمونه به یادگار

بعد از خیانت همسرم نابود شدم

این آدم منو به زندگی برگردوند...

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معذرت میخوام اینو میگم از همسر خیانت کارتون جدا شدید؟

آره عزیزدلم

خیانت و با خیانت جواب ندادم من مثل ایشون هرزه نبودم🤌

عشقتون پایدار عزیزم

عزیزدلمی🫂❤️

چقدر خدا دوستت داره خوشبحالت 🖤

توهم دوست داره قشنگم😘❤️

نمیدونی چقد گریه میکردم چقدر گله میکردم

به موقعش همه چی درست میشه🫂

ای جان

😍🫂❤️

آره عزیزدلمخیانت و با خیانت جواب ندادم من مثل ایشون هرزه نبودم🤌

دمت گرم قشنگم موفق باشی با عشقت که دوسش داری آخه یکی بود تو یکی دیگه از صفحه ها به خانمی که شوهرش خیانت کرده میگفت توام دوست پسر بگیر خوشحال باش

....

توهم دوست داره قشنگم😘❤️نمیدونی چقد گریه میکردم چقدر گله میکردمبه موقعش همه چی درست میشه🫂

ایشاالله همچی برات همینقدر قشنگ و دوست داشتنی بمونه🖤🤲🏻

جوری گمشدم که سالهاست نمیتونم خودمو پیداکنم🖤

دمت گرم قشنگم موفق باشی با عشقت که دوسش داری آخه یکی بود تو یکی دیگه از صفحه ها به خانمی که شوهرش خی ...

قربونت برم عزیزدلم😍

میگه که گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز