hananeh_mirzaei مدیر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 2462 عنوان شوهر مشهدی | مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 29 پست میشه لطفا بگید چطور هستن 1404/10/03 | 02:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
4محمدم عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 5397 شوهر من و سه تا برادرهاش تو یک خونه وتربیت یک پدرو مادر بزرگ شدن اخلاق هاشون باهم متفاوته واقعاً این چه طرز فکریه دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️🔥🖤🥺
رویادربیداری عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 3082 چه خوب شوهرای ما رو میشناسی چندتا داماد مشهدی داریم تو اقوام اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، که روزهای بی درد را زیستی ،برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام ،چایت را بنوش و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند....💔
shifteyefarabi عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 5472 تو کدوم خیابون راه میری ؟اتفاقا جوونها بسیار خوب خوشتیپی داره تا خوش تیپ وجذاب ازنظر شما چی باشه 😂 ازنظر من یکی مثل یاشارعشق ابدی یا احسان جذاب به نظر میاد حالا مردهای مشهدی اکثرا شبیه رضا عطاران و علی صبوری 😂
naziiiiiiiiiiiii6971 عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 25247 به عکس دماغمون نشه🤣😭ایشالا بعد عمل دماغ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍
naziiiiiiiiiiiii6971 عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 25247 بادش خوابید دماغ ؟ببین چقدر پیگیر دماغتم جوووون 😂😍😍😍نباباااا عزیزمممم فعلا ورم داره توروحتتتت دیگه فککنم کل سایت میدونن🤣🤣🤣🤣 عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍
منتظرسحر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 1788 تا خوش تیپ وجذاب ازنظر شما چی باشه 😂 ازنظر من یکی مثل یاشارعشق ابدی یا احسان جذاب به نظر میاد حالا ... هیچ کدوم از اینایی که گفتی جز رضا عطاران رو نمیشناسم ولی از اسم برنامه ای که گفتی فهمیدم چه تیپ شخصیتی داری معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
والپیپر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 900 همسرم مشهدی هستن خودم نهخب نمیشه یک نسخه رو برای همه پیچیدولی بهتره با همشری خودتون ازدواج کنیدما اختلاف فرهنگی داریم و خوشبختانه میتونیم مدیریتش کنیمبازم به خودتون بستگی داره سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت
والپیپر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 900 شوهر من و سه تا برادرهاش تو یک خونه وتربیت یک پدرو مادر بزرگ شدن اخلاق هاشون باهم متفاوته واقعاً این ... دقیقا همینطوره چون هر کسی اخلاقش و تربیت خانوادگیش متفاوته نمیشه بگیم کلا اینجورین.... سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت
خانممربیتونم عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 1915 چندتا داماد مشهدی داریم تو اقوام خوب پس بر اساس تجربه نظر دادین خدایا دلم رو از محبت اهل بیت خالی نکن
4محمدم عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 5397 دقیقا همینطوره چون هر کسی اخلاقش و تربیت خانوادگیش متفاوته نمیشه بگیم کلا اینجورین.... آره به نظر من همه جای دنیا ادم خوب و بد داریم و اخلاق هرکس مختص خودشه دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️🔥🖤🥺
سهرودی عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 3919 تجربه ندارم اما اقایون مشهدی کمی غیرتی و سختگیرو مهربون و خانواده دوستن سلام خسته نباشید ببخشید غیرتی مثلا چکار میکنند برای خانم شون یا محیتشون چجوریع