2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چه خوب شوهرای ما رو میشناسی

چندتا داماد مشهدی داریم تو اقوام

اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، که روزهای بی درد را زیستی ،برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام ،چایت را بنوش و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند....💔

تو کدوم خیابون راه میری ؟اتفاقا جوونها بسیار خوب خوشتیپی داره

تا خوش تیپ وجذاب ازنظر شما چی باشه 😂

ازنظر من یکی مثل یاشارعشق ابدی یا احسان جذاب به نظر میاد حالا مردهای مشهدی اکثرا شبیه رضا عطاران و علی صبوری 😂

بادش خوابید دماغ ؟ببین چقدر پیگیر دماغتم

جوووون 😂😍😍😍نباباااا عزیزمممم فعلا ورم داره

توروحتتتت دیگه فککنم کل سایت میدونن🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

تا خوش تیپ وجذاب ازنظر شما چی باشه 😂 ازنظر من یکی مثل یاشارعشق ابدی یا احسان جذاب به نظر میاد حالا ...

هیچ کدوم از اینایی که گفتی جز رضا عطاران رو نمیشناسم ولی از اسم برنامه ای که گفتی فهمیدم چه تیپ شخصیتی داری

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

همسرم مشهدی هستن خودم نه

خب نمیشه یک نسخه رو برای همه پیچید

ولی بهتره با همشری خودتون ازدواج کنید

ما اختلاف فرهنگی داریم و خوشبختانه میتونیم مدیریتش کنیم

بازم به خودتون بستگی داره

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت
شوهر من و سه تا برادرهاش تو یک خونه وتربیت یک پدرو مادر بزرگ شدن اخلاق هاشون باهم متفاوته واقعاً این ...

دقیقا همینطوره چون هر کسی اخلاقش و تربیت خانوادگیش متفاوته نمیشه بگیم کلا اینجورین....

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت
دقیقا همینطوره چون هر کسی اخلاقش و تربیت خانوادگیش متفاوته نمیشه بگیم کلا اینجورین....

آره به نظر من همه جای دنیا ادم خوب و بد داریم

و اخلاق هرکس مختص خودشه

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺