2777
2789
خیییلی بده غذا خوردنش همه چی میخوره بجز غذا با بازی و سرگرم کردن فقط میتونم غذا بدم بهش

منم همينطور خوب بودنا بعد واكسن يكسالگي فقط لباشونو قفل ميكنن ديوانه شدم ديگه دوقلو هم هستن 😭😭😭😭 يكساله بود چند كيلو بود

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه بچه ها همینن بیخیال غذاهای مقوی بهش بده بگو تپل نباشه مهم اینه کمبود هیچی نداشته باشه و سالم با ...

نیدو عسلی اتفاقا خواستم بگیرم داروخونه گفت دیگه وارد نمیشه

یک سالگی 9ونیم بود

فقط بايد غذاهاشو مقوي كني حجم كم بده ولي زياد روزي پنج بار بده هر روزم موز بده خرما و تخم مرغ و سوپ قلم و جوانه گندم هم فراموش نكن

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
همون دیگه میخوام ببینم چجوری برسم بهش چی بدم بهش ک همون یذره غذایی ک میخوره مفید و با کیفیت باشه

بهش هله هوله نده، بذار گرسنه بشه بهش غذاهای مفید بده

من قبلا دلم طاقت نمیاورد میدیدم چیزی نمیخوره بهش شکلات و کیک و بستنی اینا میدادم میگفتم غذا نخورد اینارو که بخوره گرسنه نمونه معدش کوچیک بشه

ولی الان نمیدم بهش چیزی خودش میاد میگه مامانی بوبو    هر چی دادمش میخوره 

خیالم راحته که معدش با آشغال پاشغال پر نشده

خدایا شکرت

خانه كودك تو سعادت اباد همه چي داره

از سوپر مارکتا بگیر که خوراکی های خارجی دارن، خیلی خوبه واقعا

قدش بلند بشه وزنش بعد ها خوب میشه میره باشگاه یه هیکلی برات به هم بزنه که بیا و ببین   

خدایا شکرت