2777
2789
عنوان

داماد هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عروس دریایی هلندی دادامشون هم داماد دریایی هلندی

اشتباهه

اونا ازدواج سفید میکنن و تو ازدواج سفید از لفظ عروس و داماد استفاده نمیشه، فقط میگن همخونه، و اینا هم یا میشن هم دریا یا هم اقیانوس

ضمنا دادامشون هم ندارن، فوقش دامادشون داشته باشن😂

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

برو پی کارت با مردها چت نمیکنم

ظاهرا فرق چت و نظر دادن رو نمیدونی

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

@niniyar

خواهش میکنم خواهش میکنم اخرین تاپیک استارتر رو قبل تعطیل کردن و پاک کردن تاپیک یک بار یک بار تاپیک رو بخونین و استارتر رو بشناسید و لطفا لطفا اونطور که باید سایت رو وجود این ها پاکسازی کنید من میدونم اگه شما زمان بذارید و تاپیک رو بخونین به عنوان مدیر سایت نه به عنوان یک انسان حالتون بهم میخوره از وجود همچین کاربر هایی

[QUOTE=405113939]وقتی حتی یساعت بغل من نبوده چه احساسی باید داشته باشم؟الکی بگم دوسش دارم؟شاید اگه نزدیکم باشه به مرو ...

جواب من:

تو اون و بغل نگرفتی

ببین یه حجم زیادی از بی عاطفه بودن و خودخواهی داری

که واقعا نه قابل درک هست

نه پذیرفتنی

اون پدر و دختر رو به حال خودشون بذار

مثل همون ده سال پیش

اینکه الان کسی رو توی آب نمک نداری، مقصر اونا نیستن..... برو بگرد یکی دیگه رو پیدا کن

تو با این آقا هیچ نسبتی نداری و وقتی عاطفه ای نسبت به اون بچه نداری (که واقعا عجیبه چون غریزی هست....)

پس یعنی نمیتونی بهش بگی پدر بچم......

تو شناسنامه شمایه بچه مشترک دارید

ولی تو مادری نکردی و احساس مادری نداری حتی ....

به حال خودشون بذار

و زندگی بقیه رو پر تنش نکن

قطعا برای تو هم یکی پیدا میشه که بگیردت

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

@niniyarخواهش میکنم خواهش میکنم اخرین تاپیک استارتر رو قبل تعطیل کردن و پاک کردن تاپیک یک بار یک بار ...

تو اگه خودت آدم بودی قفل نمیکردی تاپیکت را

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟