2777
2789
شوهرمنم بی نهایت عصبی شده سر این ماجرا ،نمیشهذباهاش حرف زد ،خدا هست به هر حال

شوهر منم همینطوره تا میگم چیزی تو خونه تموم شده قاطی میکنه با اینکه خیلی سعی میکنم قناعت کنم ولی خوب بازم وسایل لازم میشه دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم همینطوره تا میگم چیزی تو خونه تموم شده قاطی میکنه با اینکه خیلی سعی میکنم قناعت کنم ولی خوب ...

منم دیروز لیست نوشتم چیزای عادی که تا پارسال با دوملیون می گرفتیم مثل میوه و خیار و گوجه و پیاز و حبوبات و اینچیزا بعد شده یازده ملیون عصبانی اومده میگه چه لیستی نوشتی که شده یازده ملیون 🥲حالا کلش تر و بار معمولی واسه دو هفته بود به خدا

اصلا ازدواج نکردمولی این طوری هم که نسل مون تموم میشه

خب دیگه غم خودت داری فقط بچه بود خودت ذوب میشدی غمت میشد بچه ها .تو این شرایط شدیم مثل آهن ذوب شده هر چه قدم قوی باشی شرایط ذوبت می کنه به خدا .خیلی سخته زندگی ای هر جا درز گیری می کنی یه جا نشتی داره .تازه اطرافیان هستن از خودمون صد برابر بدتر آدم دلش آتش می گیره