2777
2789

آیا بوده کسی دوستان؟

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره زیاد

من روز هشت آزمایشم منفی بود،ظهر تا الان حالت تهوع دارم و سینه هام درد میکنه قبلا هم داشتم ولی یکم درد سینه م بیشتر شده،دیروز تا حالا هم کلی زعفران و گرمیجات خوردم ولی از پری خبری نیست

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
سلام بي بي منفي چهار روز قبل از موعد پري ممكنه مثبت بشه😐

آره دوستم آنجور بوده حتما هست باز تکرار کن

من ١٣/١٤ روز بعد تاريخم مثبت شد هرروز ميزدم منفي بود

آزمایش هم داده بودی شما؟من خیلی گرمیجات میخورم ولی پریود نمیشم

آزمایش هم داده بودی شما؟من خیلی گرمیجات میخورم ولی پریود نمیشم

نه آزمايش ندادم آخه اصلا فكرشو نميكردم باردار باشم ناخواسته بود فقط عقب افتاد منم همش بيبي چك ميزدم منفي بود ولي تمام حالات پريودي رو  اشتم مثل هميشه

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
نه آزمايش ندادم آخه اصلا فكرشو نميكردم باردار باشم ناخواسته بود فقط عقب افتاد منم همش بيبي چك ميزدم ...

آها درسته،خواست خدا بوده خدا ببخشه مارو هم دعا کنین

من روز هشت آزمایشم منفی بود،ظهر تا الان حالت تهوع دارم و سینه هام درد میکنه قبلا هم داشتم ولی یکم در ...

بیبی چک یا آزمایش خون؟ 

بیبی چک رو اگه بین روز استفاده کنی درست نشون نمیده یه بار صبح زود بذار دیگه همونه

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️
بیبی چک یا آزمایش خون؟  بیبی چک رو اگه بین روز استفاده کنی درست نشون نمیده یه بار صبح زود بذار ...

نه همون صبح گذاشتم و ازمایشمم منفی بو😢د