2777
2789

تازه از امتحان اومدم،فشار رومه،استرس شدید دارم،از دماغم و گوشم خون میاد بعد حالا بیای خونه یه کوفتی کوفت کنی بری کلاس که خودت با هزار بدبختی پولشو جور کردی اونوقت داخل خونه دعوای شدید باشه

همیشه هست و دیگه عادت کردم ولی خب اینبار شدید بود والبته هنوز هم هست چون اولاشه. نسبت به این قضیه بی تفاوتم چون قراره ترکشون کنم یا با خودکشی یا با مهاجرت ،اما خب از سر و صدا تپش قلب گرفتم.

خب بگو چرا منو میندازین وسط بی درک ها🤨🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قابل توجه خانمايي كه ميگن:"بخاطر بچه جدا نميشيم!"جدا شيد لعنتيا! اين بدبختا چيكار كنن از دست شما نفه ...

پسرم، بعد بجز اون هم گفتم که تازه از امتحان اومدم.یعنی سنم پایینه

خب تو غذاتو ببر تو اتاق بخور یه هندزفریم بزار گوشتچیکار دعواشون داری

خب اگه صدام بزنن جوابشون رو ندم رنده م میکنن

بعدشم داخل این خونه دیکتاتوری حق انتخاب نداری که کجا غذا بخوری

جنسيتت مهم نيست عزيزموالدينت چرا جدا نميشن؟؟؟؟ امكانش رو نداري بري پيش مادربزرگي كسي زندگي كني؟

نمیزارن برم پیش کسی

دوست دارم کلا از کشور برم طوری که حتی واسه مراسمات هم برنگردم اصلا انگار وجود نداشتم

چون هر کدومشون ۵۵ سال سن دارن نقشه کشیدن علاوه بر خودشون من هم بدبخت کنن