2777
2789
خب میشه بگی چه گوهی بخوریم هر روز یچیو داریم حذف میکنیم

ما ک ماهی خذف کردیم گوشت چرخ کرده حذف کردیم اکثر میوه ها حذف کردیم

اش چی ک اکثر اشا حذف کردیم بخاطر گرونی حبوباتش

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چاره ای نیست تن ماهی نخور دوغ هم نخرمن خودم عاشق تن ماهی ام الان خیلی وقته نمی خرم تو هم حذف اش کن

وای من قبلا همیشه وسایل پیتزا خونمون بود پیتزا گوشت و مرغ درست میکردم الان واقعا چهار ماهی میشه که وسایلش رو نمیخرم دوماهم هست که کلا از بیرون هم نخریدم پیتزا که بخورم یا همیشه زیتون خونمون داشتیم الان یه زیتون شور ۳۰۰ قیمتشه یا همش تو خونه شیرموز درست میکردم الان شیرم خیلی وقته نمیگیریم ولی خب موز میخریم حجم پایین

یا همیشه میرفتیم تره بار سیب زمینی و پیاز و گوجه و موز وقارچ و فلفل دلمه و وسایل سالاد مثل کاهو و هویج و خیار اینا میگرفتیم یا در کنارش باز بادمجون و بلال هم میخریدیم.با میوه

الان ولی فقط سیب زمینی پیاز میخریم با هر هفته یکدونه میوه . این هفته مثلا موز . هفته دیگه سیب

هر ماه یکبار هم گوجه میخریم .

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

وای من قبلا همیشه وسایل پیتزا خونمون بود پیتزا گوشت و مرغ درست میکردم الان واقعا چهار ماهی میشه که و ...

الهی بمیرم برای دل تک تک هموطنام گوه همومون تو دهنشون