ostevaram مدیر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 1910 عنوان خانمهای مذهبی | مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 33 پست شما اعتکاف میرید؟دخترم خیلی دوست داره بره .نفری ۸۰۰هست .من فکر میکردم بدون هزینه ست.بعد ۳روز در ایام غیرتعطیله .میترسم از درسش عقب بیوفته.نمیدونم برم یا نه؟؟ خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد امروز | 08:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ostevaram مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 1910 بعضیا گوشی میبرن اونجا با خیال راحت تو گوشین 😐😂😂😂 پس میزارند گوشی ببریم باور کن گوشیم ببرم همونجا دخترم یک سره ازم گوشی میخواد خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد
مدیسا۱۳۹۸ عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 17958 خیلی عالیه حتما خاطره خوب میشه ب معلمش بگو ریاضیش رو باهاش کار کنه توی نت هم آموزش هست میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
انوشه۶۲۹۰ عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1793 چشم انشاالله اگه رفتم .دخترم نمازشو نمیخونه امیدوارم این سفر ۳ روزه درهای رحمت رو به روش باز کنه و نمازشم بخونهاگه خودتون میخونید کم کم دخترتونو هم عادت بدید بخونه مثلا موقع اذان بهش بگین بیا وضو بگیریم با هم نماز بخونیم
ostevaram مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 1910 امیدوارم این سفر ۳ روزه درهای رحمت رو به روش باز کنه و نمازشم بخونهاگه خودتون میخونید کم کم دخترتون ... خودم میخونم بهش میگم میگه بعداً میگه فردا میخونم باهات ولی شوهرم اصلأ نمیخونه اونم گاهی میگه بابا بخونه منم میخونم خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد