2777
2789
عنوان

😂😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 121 پست
فدای مهربونیات عزیزم 😂

نشی نشی... خورده شکسته های دلتو بده.. آکــبند تحویلت مدوم.. 😌😉

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

جانننننن 💃 🩰 🍃 👯

فدای تو دختر مهربونم بشم.. نفس خودمی 😉🎶🎵🎶🎵💃💃😍😘😘

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂

ای جان 😍😍😂😂خسیسه میره حموم یه خودکار با خودش میبره

.

.

.

.

جاهایی که میشوره رو خط میکشه ...

دوباره نشوره

😂😂😂

فدای مهربونیات عزیزم 😂

یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت زیر پاهات لهم نکنیااا 😇💅

دختر به ماشینم تکیه داده بودش خواستم حالشو بگیرم گفتم ماشین خودته؟

گفت نه کی دیگه از این لگنا سوار میشه؟ گفتم آره بابا و پیاده اومدم خونه

😂😂😂

نشی نشی... خورده شکسته های دلتو بده.. آکــبند تحویلت مدوم.. 😌😉

😂😂

یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)

😂😂😂

برای داشتن زندگی ایده آل :

زنی داشته باش که کدبانو باشه

زنی داشته باش که شاد باشه

زنی داشته باش که مورد اعتماد باشه

زنی داشته باش که از بودنش لذت ببری

در ضمن!!! خیلی مهمه که این چهار زن از هم بی خبر باشند!!

😂😂😂

.

.

.خاک تو سرت لندهور 😂😂😂حوالت به زن پنجم ک شراب خورت کنه بفرستت سینه قبرستون..😂😂😂💅.

یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت زیر پاهات ل ...

ای جانم عزیزم 😂

یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)

😂😂

رفیقم زنگ زده بیا اینجا ناهار آبدوغ خیار داریم

.

.

.

.

فقط سر راه خیار، نعناع، نون، ماست، گردو بگیر بیار خب نفله بگو ناهار ندارم هیچی هم نیست جز آب

😂😂😂

رفیقم زنگ زده بیا اینجا ناهار آبدوغ خیار داریم....فقط سر راه خیار، نعناع، نون، ماست، گردو بگیر بیار ...

🤣🤣

ای جانم عزیزم 😂

😂😉

اصلأ دددلم خوااااااااست” چيست؟

.

.

.

.

قطعی ترین و محکم ترین جمله ی خانوم ها برای کاری که گند زدن توش

😂😂😂

😂😉اصلأ دددلم خوااااااااست” چيست؟....قطعی ترین و محکم ترین جمله ی خانوم ها برای کاری که گند زدن توش ...

😂😂

🤣🤣

دعا میکنم مرغ آمین

بیاید و بر آرزوهایتان

آمین بگوید دلواپسی

درخیالتان نماند و آرام باشید

دعا میکنم مرغ آمینبیاید و بر آرزوهایتانآمین بگوید دلواپسیدرخیالتان نماند و آرام باشید

ممنون عزیزم❤️

😂😂

خدایا هرڪس بہ یادم هست

بہ یادش باش

اگر ڪنارم نیست ؛

ڪنارش باش

اگر تنهاست پناهش باش

و اگر غم دارد غمخوارش باش