2777
2789

دوستان زمانش تاهر وقت تونستین هست

لایک کنین یا پست بزارین برای حاجت دلتون صلوات میفرستم

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و أهلک أعدائهم أجمعین اللهم عجل لولیک فرج و فرجنا به بحق القرآن اللهم أحفظ قائدنا و سیّدنا امام الخامنه ای حفظه الله بحق القرآن اللهم الرزقنا زیارة الکربلا و تمام اماکن زیارتی بحق القرآن اللهم اکشف هذه الغمة عن هذه الامة بحضوره و عجل لنا ظهوره إنهم یرونه بعیدا و نره قریبا برحمتک یا أرحم الراحمین اللهم اغفر للمومنین و المومنات و المسلمین و المسلمات الأحیاء منهم والاموات تابع بیننا و بینهم بالخیرات إنّک مجیب الدعوات إنّک علی کل شیء قدیر اللهم اشف کل مرضانا و مرضی المسلمین بحق القرآن اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و أهلک أعدائهم أجمعین 🤲

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌼

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

۱۰ تا💖

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💚