2821
2789
شما زنا کلا عشقه خوابید صبح ظهر عصر شب همیشه خواب😅

والا آرامشی تو خواب هست تو هیچی نیست

یه وقتایی میشینم با خودم فکر میکنم من از کی اینقدر ساکت شدم... از کی یاد گرفتم کمتر حرف بزنم، کمتر توقع داشته باشم کمتر دلمو نشون بدم. انگار یه جایی از مسیر زندگی، یه چیزی توی من آروم شکست، نه با یه اتفاق بزرگ، با یه عالمه چیز کوچیک که جمع شدن و من فقط نگاشون کردم و هیچی نگفتم.گاهی دلم برای اون خودم تنگ میشه همون آدمی که ساده تر میخندید، راحتتر اعتماد میکرد و فکر میکرد همه چیز همون طوریه که نشون میدن🖤🥀🍃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بهم برمیخوره ولی تو امتحان نکن😂😂😂

مگه امتحان کردنش دس خودمونه؟

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

من😁😁😁

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بابا ارامش ی ساعت چهار یاعت نهایت پنج بسه زیادم ارامش و سکون خوب نیست تحرک خوشه

بیشتر از 8ساعت نمیخوابم😂

یه وقتایی میشینم با خودم فکر میکنم من از کی اینقدر ساکت شدم... از کی یاد گرفتم کمتر حرف بزنم، کمتر توقع داشته باشم کمتر دلمو نشون بدم. انگار یه جایی از مسیر زندگی، یه چیزی توی من آروم شکست، نه با یه اتفاق بزرگ، با یه عالمه چیز کوچیک که جمع شدن و من فقط نگاشون کردم و هیچی نگفتم.گاهی دلم برای اون خودم تنگ میشه همون آدمی که ساده تر میخندید، راحتتر اعتماد میکرد و فکر میکرد همه چیز همون طوریه که نشون میدن🖤🥀🍃

اره.زن جماعت برا هر چیزی ی چیزی تو آستین داره.اصلا دلیل خلقت شما چیزای فراتر از خلیفت الهی😂😂😂

بعنوان. یکی از اعضای این جماعت تکذیب میکنم

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

یا خدا.۸ کمه؟ولی قول میدم ی چرتی ساعت یازده و ساعت ۳ و ۴ میزنی

اون چرته دیگه با خواب فرق داره

بعنوان. یکی از اعضای این جماعت تکذیب میکنم

تکذیب نکن جماعت راضی نیستن.یعنی از آزمون کنکور سخت تره آزمون های شما.میگه انشتین راضی بود کل مسائل ریاضی رو پیدا کنه ولی نگه رنگ صورتی خوبه یا بنفش.چون وارد بحث طولانی میشد که شکست میخوره تهش😂😂😂

خواب خوابه دیگه بهونه نیار.توجیه نکن😂😂😂

ای بابا خب خواب دوس دارم چه اشکال داره😂

ولی میدونستی چیه نمیخواستم اینو بگم مجبورم کردی بگم که خواب تو رو دوست نداره اون عاشق یکی دیگه س.ببخ ...

ای بابا سرصبحی شکست عشقی خوردم که😂