2821
2789
موهات بلند و مشکیه لاغری دستات همیشه سرده آقای س هم برمیگرده ولی موردیه احتمالا یا خردادیه یا بهمنی ...

درسته

ببخشید گفتین برمیگرده ولی موردی منظورتون چی بود؟ مودی میخواستین بگین؟ اون ماه هایی هم که گفتین یکیش ماه تولد خودمه

عذرمیخوام امکانش هست درخواست دوستی بدم؟ یک چیزی هست نمیتونم بگم 🥲

بچه ها من همینطوری حدس میزنم براسرگرمی اینا جنبه سرگرمی و بازی دارا ها اصلا ایندیزاین رو توزندگیتون اکتفا نکنید بهش و همه چیو بسپارید دست خدا خداست که آگاهی همه چیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تیر یا آذر یا دی بین این سه تاست بیشتر آذردوست داره ولی یکم از ازدواج میترسه

عزیزم ماه تولدمو درست گفتی تیرماهیم

حالا ب هم میرسیم اخر؟

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

عزیزم ماه تولدمو درست گفتی تیرماهیمحالا ب هم میرسیم اخر؟

میگم اگه بهش قوت قلب بدی دلش بدست نیاد یکم از ازدواج گریز داره اینارو رو من همینجوری ميگما جهت سرگرمی هست ماکه از آینده خبر ندارم خدا داند و بس

میگم اگه بهش قوت قلب بدی دلش بدست نیاد یکم از ازدواج گریز داره اینارو رو من همینجوری ميگما جهت سرگر ...

میدونم عزیزم منم جهت سرگرمی و اینا میپرسم درسته همه چی دسته خداست

بازم مرسی❤️

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

میدونم عزیزم منم جهت سرگرمی و اینا میپرسم درسته همه چی دسته خداستبازم مرسی❤️

انشالله همه چی به صلاح و به دلت پیش بره خوب گفتم که خدایی نکرده حسابی چیزی باز نکنی بعضیا خخخخیلییی اکتفا میکنن و خوب درستش نیست خواهش گلم

میگم اگه بهش قوت قلب بدی دلش بدست نیاد یکم از ازدواج گریز داره اینارو رو من همینجوری ميگما جهت سرگر ...

درباره منم بگو

ممکنه فردموردعلاقم پیدابشه یایه مردی به من علاقهمندبشه ومن باعشق ازدواج کنم

موهات بلند و مشکیه لاغری دستات همیشه سرده آقای س هم برمیگرده ولی موردیه احتمالا یا خردادیه یا بهمنی ...

@شیما۰۰ سلام عزیزم حس می کنید من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟کجا باهاش آشنا میشم،مرسی عزیزم

2824
2823
2791
2779
2792