2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاید مجردا رو نصیحت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 76 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از مجردیت لذت ببر

مجردی مگه لذت داره اخه تنهایی

تو زندگیم اشتباه زیاد داشتم ولی هیچوقت انقدر احمق نبودم که منتظر باشم آمریکا بیاد کشورمو نجات بده .. من یه دختر مانتویی و کم حجابم ولی عاشق وطن عزیزم و رهبر مقتدرم هستم ..جانم فدای سید علی .. روح شهدای امنیت شاد انشاا.. شفیع ما باشند

ی روزی متاهل شدین هرگز هر حرفیو به شوهرتون نزنین مخصوصا از خانواده هاتون که یک روزی میکوبن به سرتون ...

این حرفو خیلی شنیدم

واقعا هم منطقیه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

سن مناسب ازدواج گنین شوهر در نمیره هست زیر ۲۵ سال تن ب ازدواج ندین تایم اشنایی طولانی ترجیحا سنتیم ن ...

تا ابد موافقم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

موقع ازدواج کردن فکر کنین فقط به حرف قلبتون گوش نکنین طرف بسنجین لیاقت شمارو داره یان

خیلی حیاتیه این موضوع و خیلی هم سخته

چون آدم عاشق بشه دورازجون کرد و کور و لال میشه