2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره من داشتم خیلی رنگ قشنگیه

چه برندی خیلی طبیعیه ؟برا پوست سفید میاد ؟ضایع نباشه ؟رنگ کاراملی بهتر نیست ؟بعد یه ساله خریدی ؟چقدر هزینه کردی ؟

افسانه ها میگن من بازم سوال دارم ...خخخخخ

حالا بوگو ببینم چیطورس

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
چه برندی خیلی طبیعیه ؟برا پوست سفید میاد ؟ضایع نباشه ؟رنگ کاراملی بهتر نیست ؟بعد یه ساله خریدی ؟چقدر ...

برندشو حقیقتا یادم نیست ، نه اصلا ضایع نیست کاراملی اینا زیاد دیده نمیشن ، طوسی یکم حالت چشمارو بزرگترم میکنه من ۴۵۰خریدم یکساله

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

برندشو حقیقتا یادم نیست ، نه اصلا ضایع نیست کاراملی اینا زیاد دیده نمیشن ، طوسی یکم حالت چشمارو بزرگ ...

میشه ببینم عکسشو درخواست دوستی میدم بفرس منم میفرستم