2821
2789
عنوان

پسر زیر 188😭😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 34 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهرم زیر ۱۷۰,حتی و براش میمیرممممممممممم

پایدار باشید ...💘

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

شمام مث من میخواید یچیزی بگین ولی هم نمیتونین هم نمیتونین نگهدارین؟

منظورتتتت چیههه

من اره

نویسنده رمان عاشقانه هستم کسی دوست داشت بخونه درخواست بده 😘💝 بازی خوبه ولی نه با قلب کسی🙂💔💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم 🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰همه ی ادما دنبال استفادن😪💔 میمیرم برات واسه اون چشات 🥲💝 دلم فقط بودی تن تورووو میخواد🥺💔 جونمم بخوای میدم دو دستی فدای چشات 💝یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و بهش میرسم چون خدامودارم🤩😍 چنقانون میگم قانون یک: به هیچکس اعتماد نکن قانون دو : هیچکس جز خودت مهم نباشه قانون سه : بین غرور و زندگیت مجبور به انتخاب شدی همیشه غرورت رو انتخاب کن قانون چهار :تو تنها به دنیا میای و تنها از دنیا میری قانون پنج :صبر صبر صبر صبر صبر صبر صبر.

پایدار باشید ...💘

مرسی عزیزم

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

توی خیابون اکثر مرد ها زیر ۱۸۰ هستن دقت کردین قد خانوما از از خیلی مردا بلند تره؟😭😭

احتمالا اصلا نمی دونن راجع به چی حرف می زنند.

من قدم ۱۸۷ هست. تو مدرسه ای با ۳۰۰ دانش آموز همیشه جزو یکی دو نفر آخر صف بودم و باید ردیف آخر کلاس می نشستم تا بقیه بتونن تخته رو ببینن.

آقا چکار ما پسرا داریدالبته نمیخوام حرفی بزنم ولی این حرفتون اصلا درست نیست

من زیر همون عددم بحمدالله

ولی یه چی تایپ کردم پاکش کردم😅

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

پس چرا ما پسرا رو خار میکنید ما دل نداریم؟!

اونا خار میکنن داداش

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

معیارها باهم فرق میکنه ممکنه کسی معیارش پول باشه ،به قد و قیافه اهمیت نده .یا ممکنه کسی معیارش قد و ...

اولین معیار انسانیت و وفاداری باید باشه بقیه اش قسمته

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
2823
2791
2779
2792