2777
2789

مثلا کسی که هفده سالگی ازدواج کرده

دانشگاشو رفته

گواهی نامشو گرفته

همسرش چیزایی براش میخره که تو خونه بابا ندیده

سفرایی میره که تو خونه باباش ندیده

احترام و عشقی از میگیره که خانواده خودش هیچوقت براش قائل نبودن

منظورشون از زندگی نزیسته چیه؟پسربازی ؟

پارتی؟

سک.س پارتی؟

الکل؟

اعتیاد

پس چرا ادمای موفق دنیا نصیحت میکنن که از این کارا دوری کنید تا موفق بشید؟

عشقمM💖زندگیم خواهر بزرگم که همیشه راهنمامه💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲تا از دوستای من کلاس دهم ازدواج کردن

یکیشون بلافاصله بعدش پشیمون شد

اونیکی میگف هرچی ک هس از خونه بابام بهتره و راضیم

پس ب خرف مردم نیس فقط و فقط تو باید از شرایطت راضی و خوشحال باشی

🦋✨️

مردم چرت و پرت زیاد میگن سک س پارتی و زگیل پارتی و دوست پسر بازی و گل پارتی اوکیه ازدواج و وارد رابطه ای بشی که امنیت توش هست تعهد توش هست اخ و پیف

من کلا با زود وارد رابطه عاطفی شدن مشکل دارم و صلاح نمیدونم ، ولی اگه کسی قراره از این سن وارد رابطه عاطفی بشه قطعا ازدواج بهتره

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

نه منظورشون این نیست من خودم اصلا ی همچین اصطلاحی نمیگم ولی معتقدم کسیکه تو این سن ازدواج میکنه هنوز نمیدونه از زندگیش چی میخواد ادم از ی سنی به بعد تازه خودش پیدا میکنه

اومد طرف تو سن کم ازدواج کرد بعد تو ی سن و مرحله ای گفت اصن برای چی اینکارو کردم شایدم گفت خداروشکر

همه. منظور حرفمم این تو سن کم نمیدونی از زندگی چی میخوای

نه اخه تو دعوا به عنوان سرکوفت میگن تو پسر بازی نکردی عیب داری

کاری به خرف اشتباه اونا ندارم

حالا ۴۰ ساله که شدی قشنگ میفهمی زندگی نزیسته چیه

و مثل اکثر مادرایی که زود ازدواج کردن میگی من دخترم زیر ۲۲ ۲۳ شوهر نمیدم

نه منظورشون این نیست من خودم اصلا ی همچین اصطلاحی نمیگم ولی معتقدم کسیکه تو این سن ازدواج میکنه هنوز ...

کاملا حرف شمارو قبول دارم

ولی خب مثلا میگن پسربازی نکردی

یه قلوب مشروپ نخوردی

زندگی نزیسته

من اگه مجردم میبودم هیچوقت خراب نمیشدم یا الکلی و معتادم نمیشدم

عشقمM💖زندگیم خواهر بزرگم که همیشه راهنمامه💖