2777
2789
عنوان

یلدا کجایید

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 65 پست
نه بابا کی میخوره خونه راحت تریم فرم فامیل نمیبینیم

فامیل داریم تا فامیل😂

پروفم خودم هسم و پسرم🙃femboy و terans هستم سوالی داشتید هم بپرسید در رابطه با کاهش وزن هم راهنمایی میکنم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بله فامیل داریم تا فامیل

فامیلای ما همه یکی از یکی بدتر😂

پروفم خودم هسم و پسرم🙃femboy و terans هستم سوالی داشتید هم بپرسید در رابطه با کاهش وزن هم راهنمایی میکنم

منم یه ساعت دیگه میرم خونه مامانبزرگ و الان سرکارم و دارم از سرما منجمد میشم

انگشتام حس ندارن دیگه

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

منم یه ساعت دیگه میرم خونه مامانبزرگ و الان سرکارم و دارم از سرما منجمد میشمانگشتام حس ندارن دیگه

چ کاری هس مگه

چ کاری هس مگه

حسابدارم تو یه مجموعه و اسپلیت دارن و هیتر برقی

هیتر برقی الان چند روزه خرابه و کسی نرفته درستش کنه

اسپلیت لعنتی هم اصلا جواب نمیده

دارم تلف میشم از سرما

کاش اول اینا بعد من سقط میشدم💔🤦♀️

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

حسابدارم تو یه مجموعه و اسپلیت دارن و هیتر برقی هیتر برقی الان چند روزه خرابه و کسی نرفته درستش کنه ...

خب چرا درست نمیکنن

براشون مهم نیست

ت ام برات مهم نباشه کار نکن پس