2777
2789
عنوان

یلدای مهدوی 🍉

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 31 پست

ببین من خودم به اعتقادات همه احترام میزارم ولی اگر مذهبی هستید میشه قاطی نکنید باهم؟؟

یلدا که دیگه چیزی نداره یه دورهمی ساده و شعر و حال خوبه

بزارید همه چیز سر جای خودش باشه به نظرم

t.me/ SQG8FQ87YU1jODA0

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکلحظه به دیرآمدنِ صبحزمستان؛باعثشده یلدا همه بیداربمانیم.دهقرن نیامد پسرفاطمه اما...شد ثانیهای تشنه ...

الهی آمین عزیزم ❤️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
یلدا مبارک به امید ظهور منجی عالم بشریت

الهی آمین عزیزم ❤️🤲

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
ببین من خودم به اعتقادات همه احترام میزارم ولی اگر مذهبی هستید میشه قاطی نکنید باهم؟؟یلدا که دیگه چی ...

کامنت ماها رو جواب نمیده فقط اونا رو جواب میده که باهاش موافقن 😁😁😁

کاش همه امشب فقط برای ظهور حضرت مهدی دعا میکردند که نجات همه جهان به دست ایشون هست 🤲

خدایا سرنوشت همه مون رو عاقبت بخیر بفرما در پناه حضرت مهدی عج🌸

هرچیزی جای خودش ادمو بیشتر از این از دین زده نکنید

اینکه امشب در حد ۲ ثانیه برای ظهور دعا کنید از دین زده میشید؟؟

کسی که دین داره باید هر لحظه برای اومدن منجی بشریت دعا کنه

یا حق

کامنت ماها رو جواب نمیده فقط اونا رو جواب میده که باهاش موافقن 😁😁😁

جوابی ندارم عزیزم

وقتی طرف حاضر نیست یک دقیقه وقتش رو برای دعای برای امام زمان بذاره دیگه آدم چی بگه

خدا خودش همه مون رو بیامرزه

اینکه امشب در حد ۲ ثانیه برای ظهور دعا کنید از دین زده میشید؟؟کسی که دین داره باید هر لحظه برای اومد ...

فرهنگ مارو با دینمون قاطی نکنید اسم جشن مارو دین نچسبونید خودتونو برای منجی قربونیم کنید مهم نیست چه برسه به دعا عزیزم

جوابی ندارم عزیزم وقتی طرف حاضر نیست یک دقیقه وقتش رو برای دعای برای امام زمان بذاره دیگه آدم چی بگه ...

موضوع دعا نیست اخه خودت فکر کن یلدای مهدوی؟!هر چیزی سرجای خودش خوبه