2777
2789

ازخانوادتون پدر و مادر و خواهر و برادر راضی هستید چقدر در زندگی حمایتتون کردن ؟من میدونم اگه یه هزاری بخوام کسی بهم نمیده فقط خودم و خودم

خدا روشکر

خدا حفظشون کنه ☺️☺️

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد بارداری و زایمان بیشتر قدرشون رو میدونمـ

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بله

خدا حفظشون کنه

سر مریضیم خیلی اذیت شدن

تو گذشته هم خیلی بهم آسیب زدن

ولی ایرادی نداره من می بخشم چون به خاطرم زجر زیادی کشیدن

لطفا دعا کنید بتونم براشون اون روزا رو جبران کنم

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

بمونید برای هم

ممنون سلامت باشید🌹☺️

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

خوبن خداروشکر خدا پدرو مادر دلسوزیو نصیبم کرده ولی خب چطور بهت بگم؟ آدم توداریم، مشکلاتم حل نمیشن خیلی اوقات نیاز به کمک داشتم اما هیچوقت بهشون نگفتم و خیلی اوقات از نظر جسمی حتی نمیتونم بهشون بگم مشکلمو..حالا روحی جای خود دارد، دارم فکر میکنم خیلی اوقات فقط تقصیر خود ادمه

بله خدا حفظشون کنهسر مریضیم خیلی اذیت شدنتو گذشته هم خیلی بهم آسیب زدنولی ایرادی نداره من می بخشم چو ...

حتما ناخواسته آسیب زدن وگرنه الان جبران نمیکردن براتون آرامش میخام