2789
عنوان

یه مردی که

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 32 پست
در ازاش حاضری تو هم اینکارو براش بکنی چون بهرحال نیاز عاطفی مشترکه

فرق داره زن ی فرشتس وجودشم ازین کارا بالاتره

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

فرق داره زن ی فرشتس وجودشم ازین کارا بالاتره

درسته اما مردا هم احساس عاطفی عمیقی دارن حتی خوشحال شدن همسرشون براشون یه نعمته، یه بغل یه منم درکت میکنم هم میتونه براشون مثل کلی قربون صدقه باشه

گیمر ☾⋆ 🎮✩°。 ویب، کسی که دنبال خوشگذرونی و آرامشه و خوشحال از اینکه علاقه هاشو داخل این دنیا پیدا کرده ≽^•⩊•^≼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به عالیه دیگه تشویقش کن

اون اصرار داره ک منم بخونم🤣🤣🤣

اخه ماکلا سیستماتمون ی چیز دیگس

اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️