2777
2789
عنوان

بی پولی و شرمندگی تو خونه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 6465 بازدید | 216 پست

ماهم خونه داریم ماشین داریم تازه دو تا خونه داریم یکیش و داداشم نشیته ولی بی پول آنقدر که بدهی و قیط داریم دو قرون پول دستمون میاد نمیدونیم کدوم قسط و بدیم کدوم ندیم

عزیزم نباید فکر کنی که فقط تو خونه شما اوضاع اینه

توی همه خونواده ها توی این دوره مشکلات مالی شدید هست

من خودم نامزد کردم و هنوز یه عالمه از جهیزیه ام مونده و کلی خرج دیگه

ولی خب بازم میگم خدایا شکرت... خودش درست میکنه کمکم

•یک خانومِ مینیمالیستِ شیک☁️🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشالا همتون شاغل هستید و اینقدر ناامید

دادامه پولش برا خودشه برا آینده خودش کسی ازش چیزی نمیگیره که خرج زندگی کنه تازه پولی امباشه میدیم بهش بزاره رو پولش بده سکه ای چیزی

منم کلا ۸ تومن میگیرم

من چی بگم که خواستگار خوب دارم راه نمیدم میترسم بیان بابام نداره پول جهیزیه بده نمیخوامسرافکنده بشه

خب اشتباه میکنی لگد به بختت نزن با وام ازدواج میتونی جهیزیه بخری به جاش میری دنبال آینده و زندگیت اینکارو نکن

منظورم کمک خرج عروسی داداشم یا جهیزیه منه مامان و بابای من هرچی دارن از خودشونه خانوادشون حمایتی نکر ...

عزیزم نگران نباش با حقوق 40 تومن میشه جهیزیه خرید خیلی سخت نیست

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

عزیزم کار عار نیست اوضاع همه ی مردم همینه من پیر مرد 80 ساله دیدم با اینکه خونه و ماشین داره اومده ن ...

اخه بابامسرو زبون نداره خیلی

میترسم اذیت شه بخواد بره بساط کنه بفروشه کسی کلاه بزاره سرش 🫠

درسته. اما دیگه ی مدت شما بچه ها ب خودتون سخت بگیرید ی مقدار جمع کنید واسه وقت ازدواج لااقل سربلندتر ...

داداشم جمع میکنه ولی پرستاری که با اضافه کار و تعرفه تهش بشه ۳۰ تومن حقوقش نازه دوساله رفته سرکار

با قیمت دلار و اینا مگه سالی چقدر پس انداز میشه تهش بده طلا سود بیاد روش میشه سالی ۳۰۰ با این پول چی میشه کرد هیچی