2777
2789
عنوان

حالت چطوره💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 127 پست

حال روحی و جسمی خوبی ندارم

دلم مرگ میخواد ولی دلم نمیخواد مامانم غصه بخوره💔💔

abzarek.ir/service-p/msg/5022684 ببخشید با چه محلولی باید چشمامو بشورم که ریخت نحستون از خاطرم بره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خیلی دلم گرفته فردا یلداس

ن ذوقی ن شوقی

میریم خونه مادرشوهرم

بچه هام خیلی ذوق دارم

پیراهن پارسالیشونو آوردم پوشوندم ديديم چقدر کوچيک شده 🥲دیگه مجبوری همونو میپوشن 🥲

اللهم عجل لولیک الفرج 💚خدایا نذار بشکنن دلی رو هیچ کس دردش رو نمیفهمه🥲 برای آرامش همه بچه ها و بچه های خودم دعا کنین❤️❤️❤️

حال روحی و جسمی خوبی ندارم دلم مرگ میخواد ولی دلم نمیخواد مامانم غصه بخوره💔💔

میدونی همه طردم میکنن

هم کلاسیام

خانوادم

اگه مثلا 10 تا نمره20 داشته باشم یه دونه16اون یدونه انقد میزنن تن سرم که بقیم میاد پایین

سلام خوشتیپ

منم خیلی دلم گرفته فردا یلداسن ذوقی ن شوقیمیریم خونه مادرشوهرمبچه هام خیلی ذوق دارم پیراهن پارسالیشو ...

ایشالا سال دیگه وعضتون توپ شه که دغدغه پول نداشته باشین

و به نیازمندا کمک کنین

سلام خوشتیپ

میدونی همه طردم میکننهم کلاسیامخانوادماگه مثلا 10 تا نمره20 داشته باشم یه دونه16اون یدونه انقد میزنن ...

میدونم چی میگی هیچ وقت کافی نیستی ی آدمی که هیچ کس نمیبینتش ...

منو هم کسی نمیبینه خستمه خسته انگار کل دنیا رو دوشمه و نمیتونم حملش کنم برام سنگینه😭😔💔

abzarek.ir/service-p/msg/5022684 ببخشید با چه محلولی باید چشمامو بشورم که ریخت نحستون از خاطرم بره؟

میدونی همه طردم میکننهم کلاسیامخانوادماگه مثلا 10 تا نمره20 داشته باشم یه دونه16اون یدونه انقد میزنن ...

الان پیشت بودم یدونه میزدمت😂(شوخی)

اینقدر حساس نباش اینکه خوانواده اون نمره رو میزنه سرت چون دوست دارن احترامشون واجبه ولی نباید به همشون توجه کنی که

الان پیشت بودم یدونه میزدمت😂(شوخی)اینقدر حساس نباش اینکه خوانواده اون نمره رو میزنه سرت چون دوست دا ...

میگم که اصل قضیه این نیست

تموم با این از زمین تا آسمون فرق داره

سلام خوشتیپ