2777
2789
صدرصد ایشالا یه شوهر خوب گیرت بیاد من که دیگه عادت کردم با تنهایی خونمون دو طبقه هست من همیشه بالا ه ...

هوففف مرسی

اره تو روزای خاص اوم دوست داره کسی پیشش باشه یا جایی بره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هوففف مرسیاره تو روزای خاص اوم دوست داره کسی پیشش باشه یا جایی بره

آره اگه باشه حسرت نمیخوری با توجه به اینکه سنتم خوبه 😂😂 منم 28 سالمه ولی خب تنهایی واسه دخترا خیلی سنگین تره نمیدونم چرا بدم میاد دختر تنها باشه ، فکر کنم اگر یه شوهر خوب و پایه ایشالا گیرت بیاد عاشقش میشی

آره اگه باشه حسرت نمیخوری با توجه به اینکه سنتم خوبه 😂😂 منم 28 سالمه ولی خب تنهایی واسه دخترا خیلی ...

اره خوب چون دخترا خیلی میرن تو لاک خودشون😂

اره اگه باشه ...🥲

اره خوب چون دخترا خیلی میرن تو لاک خودشون😂اره اگه باشه ...🥲

الهی بگردم عیب نداره ایشالا عشق زندگیتو پیدا کنی به خدا منم که پسرم خسته شدم بابا مامانم پیرن حوصله هیچ جایی ندارن داداش و ابجیم که همشون. سر زندگی های خودشون منم خسته شدم ولی تموم میشه فصل تنهایی😂😂😂

الهی بگردم عیب نداره ایشالا عشق زندگیتو پیدا کنی به خدا منم که پسرم خسته شدم بابا مامانم پیرن حوصله ...

والا دیگ ۲۱ سالم شد میخواست پیدا شه تا الان میشد🫤😂

تو که تنهایی عوضش مشغولی

والا دیگ ۲۱ سالم شد میخواست پیدا شه تا الان میشد🫤😂تو که تنهایی عوضش مشغولی

نه بابا هنوز جوونی کلی وقت داری من دیگه نزدیک 30 سالم داره میشه ، منم بیشتر شغلم نظارتی هست و مربوط به خودمه روزی 6 ساعت کل کارام طول میکشه بقیه هم باشگاه 9 ساعت بقیه روز رو تنهام مگر دوستام باشن