2777
2789
عنوان

پنیک شدم فقط میگم امیدوارم هیچکس تجربش نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 24 پست
پنیک حمله ی عصبی نیست بعضیا فکر میکنن وقتی عصبانی میشن و دست و پاشون میلرزه و دارن از حال میرن پنیک ...

اره دقیقاااا

بدن تحت اصطرابه شدیده و داره مقاومت میکنه و پاسخ میده در برابر اون اضطراب

و نتیجش میشه این

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوع شدیدش همینه که گفتم واقعا حسه مرگه دقیقا مطالعه هم کنی میبینی ادم فک میکنه داره میمیره

من از سال ۹۵ درگیرش هستم میدونم،شمام اگه بار اولت بوده احتمالا بازم میاد سراغت باید یاد بگیری کنترلش کنی

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
نه اصلا معمولا بعد فشار عصبی شدید این میشم بلافاصله نه اتفاقا میگذره ازش و بدن تو اضطراب شدید میره و ...

من بلافاصله پنیک میشم و حالم خیلییی بد میشه در حدی ک سر و صدای لحظه ایی حرکت آدما به شدت رو مخمن دست و پاهام ب شدت سرد میشه

من از سال ۹۵ درگیرش هستم میدونم،شمام اگه بار اولت بوده احتمالا بازم میاد سراغت باید یاد بگیری کنترلش ...

نمیدونم چرا تایم خواب میاد سراغم

و میپرونه منو یهو

این بار دومم بود

مثلا این بار با یکی شدیدا بحث کردم پنیک نشدم ولی شب بعدش با اینکه طرف اومد حسابی معذرت خواهی و از دلم در اورد و خوب بودم ولی موقع خواب پنیک شدم

من بلافاصله پنیک میشم و حالم خیلییی بد میشه در حدی ک سر و صدای لحظه ایی حرکت آدما به شدت رو مخمن دست ...

من تایم خواب میاد سراغم

هر دوبار ساعت دو صبح رفتیم بیمارستان

و معمولا چند ساعت بعد از گذشتن از اون مسئله حاد

و اون لحظه خیلی به همدلی پرستارا و دکترا نیاز دارم ولی خیلی بدن ... خیلی کاملا بد برخورد میکنن و درک ندارن