nilaaaa6 مدیر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 2092 عنوان پنیک شدم فقط میگم امیدوارم هیچکس تجربش نکنه | مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 24 پست این اداهایی که تو فیلما و اینستا و کلیپا هست الکیه پنیک اصلی حدودا نیم ساعت تا یه ساعته حدودا ده بار حمله میکنه یعنی هی میره و میاد دقیقا مرگو تجربه کردم خدایا دیگه برام نیار اینو 1404/09/29 | 17:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilaaaa6 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 2092 منم پنیک میشم ولی معده درد میگیرم و حالت مرگ سراغم میاد جوری ک میخام خودمو بکوبم در و دیوار من چیزی که اذیتم میکنه ترسه همون ترسه مردن
nilaaaa6 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 2092 پنیک حمله ی عصبی نیست بعضیا فکر میکنن وقتی عصبانی میشن و دست و پاشون میلرزه و دارن از حال میرن پنیک ... اره دقیقاااا بدن تحت اصطرابه شدیده و داره مقاومت میکنه و پاسخ میده در برابر اون اضطراب و نتیجش میشه این
donyaaaaaa77777 عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 2473 من چیزی که اذیتم میکنه ترسه همون ترسه مردن بمردن فکر میکنی پنیک میشی ؟
nilaaaa6 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 2092 نه اینجوری هم نیست تایمش،برای هر شخصی متفاوته نوع شدیدش همینه که گفتم واقعا حسه مرگه دقیقا مطالعه هم کنی میبینی ادم فک میکنه داره میمیره
nilaaaa6 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 2092 بمردن فکر میکنی پنیک میشی ؟ نه اصلا معمولا بعد فشار عصبی شدید این میشم بلافاصله نه اتفاقا میگذره ازش و بدن تو اضطراب شدید میره و این دفاعو میکنه
بروبچه عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 4491 نوع شدیدش همینه که گفتم واقعا حسه مرگه دقیقا مطالعه هم کنی میبینی ادم فک میکنه داره میمیره من از سال ۹۵ درگیرش هستم میدونم،شمام اگه بار اولت بوده احتمالا بازم میاد سراغت باید یاد بگیری کنترلش کنی کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید من دیگه اون کاربر سابق نمیشم از همتون آتو دارم
donyaaaaaa77777 عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 2473 نه اصلا معمولا بعد فشار عصبی شدید این میشم بلافاصله نه اتفاقا میگذره ازش و بدن تو اضطراب شدید میره و ... من بلافاصله پنیک میشم و حالم خیلییی بد میشه در حدی ک سر و صدای لحظه ایی حرکت آدما به شدت رو مخمن دست و پاهام ب شدت سرد میشه
nilaaaa6 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 2092 من از سال ۹۵ درگیرش هستم میدونم،شمام اگه بار اولت بوده احتمالا بازم میاد سراغت باید یاد بگیری کنترلش ... نمیدونم چرا تایم خواب میاد سراغم و میپرونه منو یهو این بار دومم بود مثلا این بار با یکی شدیدا بحث کردم پنیک نشدم ولی شب بعدش با اینکه طرف اومد حسابی معذرت خواهی و از دلم در اورد و خوب بودم ولی موقع خواب پنیک شدم
nilaaaa6 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 2092 من بلافاصله پنیک میشم و حالم خیلییی بد میشه در حدی ک سر و صدای لحظه ایی حرکت آدما به شدت رو مخمن دست ... من تایم خواب میاد سراغم هر دوبار ساعت دو صبح رفتیم بیمارستان و معمولا چند ساعت بعد از گذشتن از اون مسئله حاد و اون لحظه خیلی به همدلی پرستارا و دکترا نیاز دارم ولی خیلی بدن ... خیلی کاملا بد برخورد میکنن و درک ندارن