2777
2789
اره صد در صد ولی اینجا اکثرا تاپیک میزنن درباره ی موضوع چرت هم شده حرف میزنن چند دقیقه هم ک شده بدبخ ...

نه والا عزیزم اتفاقا مردم میان اینجا بدبختی هاشونو بگن.. کم پیش میاد تاپیک مثبتی کسی بزنه.. 90 درصد ناله و بدبختیه

کاربری دست دو نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اختلاف نظرها زیاده.طاقتا وتحمل مخالف هم کمه.خیلی ها هم ذاتا بی ادب وبی تربیتن.تو یه گفتگوی معمولی نه نزاکتو رعایت می کنن ونه ادبو.هر چی به دهنشون می اد می نویسن.

نتیجه می شه اینی که هست.

برای تشکر از خدایی که اینهمه لطافت زیبایی ومهربونی رو در وجود مازنها قرار داده به کلامش گوش کنیم.با یقین به اینکه مهربونترین به ما خودشه.خودمونو بسپریم به کلام نورانی خدا در سوره نور اونجا که می فرماید به زنان مومنه بگو چشمان خود را فرو ببندند وپاکدامنی بورزندوزیورهای خودراآشکارنسازندمگرآنچه از آنهاطبعا پیداست وروسری خودرابر سینه خویش فرو اندازند.آیه ۳۱ سوره نور

اختلاف نظرها زیاده.طاقتا وتحمل مخالف هم کمه.خیلی ها هم ذاتا بی ادب وبی تربیتن.تو یه گفتگوی معمولی نه ...

اره خب قبول دارم زیاده

ولی وقتی کسی میبینه از موضوع تاپیک خوشش نمیاد میتونه بره نه اینکه وایسه دعوا رو شروع کنه

و به قول شما بعضی ها بلد نیستن نظرشون رو محترمانه بگن توهین میکنن چون اختلاف نظر دارن!

ولی خب هر چی هم بگیم باز سایت اینجوریه متاسفانه