2777
عنوان

اکس شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 43 پست
نمیدونم همین منو بهم ریختهچون احتمالا هنوز تو ذهنش و قلبشه

درکت میکنم حالت بد باشه

ولی بنظرم باید باهاش حرف بزنی و ازش بپرسی

وگرنه ازش کینه ی زیادی به دل میگیری و کم کم ازش سرد میشی

خیلی رک بهش بگو چرا عکس های که اکست است رو پاک نکردی و صحبت کنید

دختر چشم آبی مورد💖

شوهر من هیچ وقت نگفت دختره کیه ولی من فهمیدم با شم زنانهو سالهاست میدونم دختره کیه و به روش نیاوردما ...

بگو دوستتونم باشه دلم نمبخواد اینا رو داشته باشیم پاک کن و گرنه خودتو داغون میکنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق داری ولی اینم درنظر بگیر که مردها مثل ما خانوما نیستن که سریع هرچی عکس و چت و... هست رو پاک کنن، اینم که خودت میگی توو پوشه عکس های قدیمی بوده و...

ما یه دعوا داشتیم با همسایمون با گوشیمون مدرک جمع کرده بودیم، بعد از گذشت دوسال، بابام هنوز عکس های دعوا رو میبینه میخنده 😐درصورتی که ما انقد اعصابمون خورد میشد پاکش کردیم بعد از اون جریان

بابا بیخیال .اون تورو گرفته ..تو زنشی .عشق قدیم اگه عشق بود مونده بود

من ۶ سال بعد از اون داستان نامزدیش که چهار ماه هم بیشتر نبوده اومدم تو زندگیش

اون پیج هم خیلی قدیمی بود

ولی خب خیلی ناراحت شدم خیلی گریه میکردم حتی بعدش اینستاگرام رو پاک کردم

نمیدونم چرا اینقدر حساس هستم رو گذشته شوهرم 😅😅

دختر چشم آبی مورد💖

چقدر درکت میکنم🥺😭شوهر منم قبلا با یه دختری تو رابطه بوده ولی یبار اوایل ازدواج بهم میگف از برمیگشت من نمیخواستمش چون فهمیدم اون ی ج ندس خلاصه بعد چهار سال از ازدواجمون یعنی سه ماه پیش یه شب که من پیشش نبودم به دختره پیام داده بود و خاطرات قدیمو مرور کرده بودن من چون پیج روبیکاشو رو گوشیم داشتم دیدم انقدر حالم بد شد شبو روزم فقط گریه بود میگف بخدا من تو حال خودم نبودم ولی هیچ کدوم از دروغاش توجیهم نکرد کسی ک اونقدر ادعای عاشقی میکرد و میگف بدون تو یه روز نمیتونم زندگی کنم به اکس سابقش پیام داده بود الانم اشکم در اومد میدونی چی منو خیلی چزوند، اینکه من دوتا سیمکارت دارم شوهرم یکیشو حفظه و یکی دیگه رو همیشه میگفتم اونم حفظ کن میگف من حافظم یاری نمیکنه یادم میرع ولی شماره اون دختره رو از چهار سال پیش تا الان حفظ بوده🥺😭خدا لعنتشون کنه من به شوهرم برگشتم خیلی عاشقش بودم ولی الان دیگه از چشمم افتاده منی ک تنها رفیقم شوهرم بود الان دیگه اصلا بهش اعتماد ندارم😔

چقدر درکت میکنم🥺😭شوهر منم قبلا با یه دختری تو رابطه بوده ولی یبار اوایل ازدواج بهم میگف از برمیگشت ...

وای قلبم درد گرفت اینو خوندم عزیزم خدا بهت صبر بده💔

دختره اول پیام داده بود پس کرم از اون بوده عوضی

دختر چشم آبی مورد💖