2777
2789
عنوان

ماست 🍚

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 44 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

محلی خربدم راستش بچه ها الرژی دارن .من سالی یبارشاید بگیرم اصلا خیلی کم میخرم اخربن بارسه ماه پیش خر ...

یه مغازه بود سره کوچه مون دیروز رفتم نودل گرفتم 15 فرداش رفتم 25 حساب کرد اول متوجه نشدم بعد رفتم خونه دیدم چه گرون حساب کرده رفتم گفتم پولمو پس بدین گرون حساب کردین گفت جنسا گرون شده منم کشیدم روش نمیخوای گس بده پولتو بگیر منم لازم داشتم مجبور شدم گرفتم ولی بعدش دیگه هیچوقت ازش خرید نکردم

یه مغازه بود سره کوچه مون دیروز رفتم نودل گرفتم 15 فرداش رفتم 25 حساب کرد اول متوجه نشدم بعد رفتم خو ...

اره میدونی ولی گرونم شده همچی مصلا ی ی نوع کلوچه هس پشتش نوشته شیرین عسل قیمت قبل بود 25قیمت جدید43این همه یهو رفته بالا

اره میدونی ولی گرونم شده همچی مصلا ی ی نوع کلوچه هس پشتش نوشته شیرین عسل قیمت قبل بود 25قیمت جدید43ا ...

درسته گرون شده ولی بنظرم جنس قبل رو نباید آنقدر زیاد روش بکشه نهایت 10 درصد 20 درصد چخبره 50 درصد روش کشید نامرد قدیمم همین تورم بوده ولی حداقل انصاف داشتیم انقد رو جنسای قبل مغازه دارا نمیکشیدن حداقل خودمون که میتونیم به خودمون رحم کنیم