2777
2789

ببین اخه ادم چرا دستش نمک نداره ؟ 15 سال تو زندگی قبلیم از شورت و جوراب خودم خریدم تا ااون مرتکه اذیت نشه باهم زنذگی بسازیم .بعد چیشد؟ وقتی 10 سال گذشتکمی بهتر شد اوضاع اون .قشنگ نمک نشناسیش رو نشون داد .داستان کرد و بهانه جویی و بعدم طلاق .حالا پسرم که ازهمون پدره .بعد طلاقم عین پروانه دورش همه کار براش کردم همه کار .دیشب برگشته میگه باید ولت میکردم همون اول نباید برات میموندم.....اندازه همه عمرم شکستم ...منم بهش گفتم هیچ وقت دیر نیست .الان قطع ارتباط کن .ولی از دیشب حالم خیلی بده واقعا از ناراحتی نمیدونم چ کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از بیگانگان هرگز ننالم

که با من هرچه کرد آن آشنا کرد

ولی میدونی باید با پتک حقیقتم بزنمت چاره ای نیست ولی خوبت شد تو یه مرد و براش صدتو گذاشتی دیدی ه ا ر شد دومی و دیگه نمیکردی تو مشکلت الان حرف پسرت نیست مشکلت خود رها شدته تو خودتو رها کردی به امون خدا خودتو بچسب خودت

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من یه طرفه حرفاتون رو نمیپذیرم

منم مامانم باعث شد درگیر یه سری بیماری بشم ولی خودش معتقده بهترین مادر دنیاس

از کجا معلوم همه چیز همونیه که شما میگید

آن چه میبینی نیمی از من است؛🌜نیم دیگر را باید حس کرد نه قضاوت🌱

پسرتون بچه است با هزار تا هرمون بهم ریخته و فکر جور و ناجور دلتون از حرفی که از دهنش می شنوید نشکنه تو دلش یه چیز دیگه است شرایط طلاق روی اونم فشار آورده

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.