2777
2789
عنوان

چرا بیدارید🤕🤕😣

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون چیه داستانش مثل این پوست شیر گور به گور شده ست؟🤕

پوست شیر رو ندیدم ولی کل داستان راجع به یه اسلحه ای به نام برتا است که مال یه پلیسی بوده و طی جریاناتی دست فرد دیگه ای که قاتله میوفته و برای اون پلیسه به نوعی پاپوش و پرونده سازی میکنند هر جمعه توی فیلم نت میاد الانم ۸ قسمتش اومده

دلم گرفتهخابگاهم و از خانواده دورمهیچکدوم از امتحانای پایان ترم رو نخوندم و ۲۱واحد برداشتم ک فضایی س ...

میگذره عزیزم

امتحانای دانشگاتم غصه نخور چند سال دیگه خندت میگیره فوقش میفتی ی بار دیگه برمیداری من خودم دانشگام تازه تموم شده دلتنگشم حسابی قدر این دورانو دانشجوییت رو بدون

تنهایی خابگاه؟دوستی کسی نداری؟

میگذره عزیزم امتحانای دانشگاتم غصه نخور چند سال دیگه خندت میگیره فوقش میفتی ی بار دیگه برمیداری من ...

عزیزم گفتنش راحته من ترمی هفتاد میلیون دارم پول میدم الکی نیس که

ن من اینجا با هیچکس صمیمی نمیشم ولی خی احتمالا هفته دیگ برم خونه

پوست شیر رو ندیدم ولی کل داستان راجع به یه اسلحه ای به نام برتا است که مال یه پلیسی بوده و طی جریانا ...

من ک دلم میخاد برگردم عقب پوست شیرو نبینم

با اینکه سناریو فوق العادههه قوی ای داشت ولی من روحیم خیلی حساسه پشیمونم چرا دیدم😞

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز