2777
2789
عنوان

کراتین کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 38 پست

عزیزم اگر مشکل دیگه ای نداشته باشی

تمام موهایی که به خاطر کراتینه ریختن مجدد در میان نگران نباش

موهای کراتینه شده در دو خالت شروع به ریزش میکنن

یک، مواد به ریشه موهات خورده باشه

دو، شامپو فری سولفات استفاده کنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس چرا این بلاگرا و اینا که تو اینستاگرامن همه کراتینه موهاشون

من خودمم موهام دو ساله کراتینه هستش و خدا رو شکر ریزش نگرفتم، خیلی کار کراتینه کار و مراقبت های بعدی که خود آدم انجام میده مهمه

عزیزم اگر مشکل دیگه ای نداشته باشیتمام موهایی که به خاطر کراتینه ریختن مجدد در میان نگران نباشموهای ...

مشکل دیگه ندارم

مشکلم فقط ریزش موهام خیلی نگرانم

دقت کردم وقتی ماسک مو میزنم بدتر میشه

سشوار و میکشم که دیگه بدتر

تصمیم گرفتم دیگه ماسک و شامپو مخصوص نزنم سشوار و نکشم فقط شامپو معمولی فرم شد اشکال نداره

الان چند وقت از کراتینت میگذره؟هنوزم مثل اولا میریزه؟

نزدیک سه سالنه مثل اول که نمیریزه

کمترشده ولی من فکر کنم ریزش موهام از نرم کننده هم هست چون وقتی نمیزنم ریزشش خیلی کم میشه

ولی اگه نرم کننده نزنم موهام همش گره میخوره☹️

موی فر رسیدگیش خیلی سخته!

یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔 این جهان پر ازصدای پای مردمی ست که همچنان که تو را می بوسند در ذهن خود طناب دار تو می بافند🖤

مشکل دیگه ندارم مشکلم فقط ریزش موهام خیلی نگرانم دقت کردم وقتی ماسک مو میزنم بدتر میشه سشوار و میکشم ...

نه منظورم این بود اگر علت ریزش موهات فقط کراتینه باشه موهای زیخته شده درمیان

گاهی آدما مشکلات زمینه ای دیگه هم دارن وقتی کراتینه میکنن بیشتر خودشو نشون میده

گاهی هم از قبل از کراتینه خیلی ها ریزش مو دارن متوجه نیستن، چون موی فر وز هست پر به نظر میرسه در صورتیکه اینجوری نیست و با کراتینه و کم حجم شدن مو اون ریزش بیشتر خودشو نشون میده

اما هر چی که احساس میکنی داره بدترش میکنه قطع کن

سشوار هم دوام کراتینه رو بیشتر میکنه اگر سشوار نکنی مثلا به جای شش ماه شاید دو ماه موهات صاف بمونه

اره دقیقا ب کنم آرایشگره همینو گفت من موهامو با همین وز بودنش ترجیح میدم به کچل شدن البته خیلی وز نی ...

اره بابا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.