2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هفته پیش یکشنبه

یه پسری دقیقا همون روز ک نتایجش اومد ب من پیام داده بود ک خیلی وقته تورو میخواستم ولی چون شغل نداشتم نمیومدم جلو امزوز دیگ من وکیلم و ...دلم سوخت

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

آره

من امسال کنکوریم بین فرهنگیان و حقوق موندم

حقوقو دوست دارم اما پشتوانه مالی ندارم بخوام بدم دانشگاه شاید بزور فقط پول رفت و آمد بتونم بدم

واز آزمونش یکمترس دارم همینی که شما الان قبول شدی.

سخته؟ چطوریه میشه یکم راهنمایی کنی

باید حتما دفتر بزنی چطوری میتوتی برا دولت کار کتی حقوق دائمی داشته باشی

مبارکهیه سوال همون شهری که موقع ثبت نام ازمون، زدی و قبول شدی تو همون شهرم باید دفتر بزنی و کار کنی؟ ...

آره فقط تو همون شهر میتونی دفتر با تابلو بزنی ولی واسه فعالیت تو بقیه جاها مشکلی نیست فقط باید تمرکز کار وکالتیت تو همون شهر قبولیت

.

یه پسری دقیقا همون روز ک نتایجش اومد ب من پیام داده بود ک خیلی وقته تورو میخواستم ولی چون شغل نداشتم ...

بعضیا خیلی دوست دارن خانواده تشکیل بدن ولی چون شغلو درآمد ندارن منصرف میشن

.

من امسال کنکوریم بین فرهنگیان و حقوق موندم حقوقو دوست دارم اما پشتوانه مالی ندارم بخوام بدم دانشگاه ...

حقوق خیلی بهتره حداقلش کارمند میتونی بشی نماینده حقوقی ادارات میشه شد که کارمند دولت حساب میشی و نمیخواد دفتر بزنی

حقوق اگه روزانه قبول شی و یکم سختی به خودت بدی واقعا کم هزینست نسبت به بعضی رشته ها

.

حقوق خیلی بهتره حداقلش کارمند میتونی بشی نماینده حقوقی ادارات میشه شد که کارمند دولت حساب میشی و نمی ...

ممنونم

الانشما چند سال دانشگاه خوندین؟

و الان که آزمونو قبول شدین چیکار میکنین ؟

حقوقو دوست داشتین؟بینچه رشته هایی این رشته رو قبول کردین؟

من امسال کنکوریم بین فرهنگیان و حقوق موندم حقوقو دوست دارم اما پشتوانه مالی ندارم بخوام بدم دانشگاه ...

آزمون شم نه اگه صرفا بخوای پپذیرفته شی خیلی راحته من پارسال بعد سربازیم یه ماه واسه آزمون قبلی مرکز وکلا خوندم و قبول شدم البته با رتبه خیلی پرت

.

ممنونمالانشما چند سال دانشگاه خوندین؟ و الان که آزمونو قبول شدین چیکار میکنین ؟حقوقو دوست داشتین؟بین ...

راستیتش من از راهنمایی دوست داشتم برم حقوقو وکیل بشم رشته دیگه ای رو زمان کنکور نزدم

3 سالو نیم کارشناسیم طول کشید

بعد قبولی تو این آزمون باید 2سال کارآموزی کنم کنار یک وکیل تا پروانه وکالت بهم بدن که بتونم مستقل کار کنم

.

راستش بعضیا یجوری جو میدن که سخته فلانه دور ودرازه آدممیترسه

نمیگم آسونه یا سخته چون بعضی هارو دیدم 7 سال آزمون میدن ولی قبول نمیشن

ولی واقعا تعجب داره چرا قبول نمیشن البته یه چیزی رو مطمئنم که قبولی تو این آزمون خیلی به میزان درس خوندن تو کارشناسی ربط داره

.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز