2777
2789
عنوان

خونه نحس

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 33 پست
من اینا تجریه کردم یه اپارتمان خریدیم از فامیل بعد قبل از ما دوتا طلاق و خبرا بدیم به اونا داده بودن ...

یه واحد یعنی برا شما بود؟ منم تو آپارتمانم احساس میکنم نحسه همون روز که برا دیدن خونه اومده بودم به شوهرم گفتم خونه بهم انرژی منفی میده گوش مکرد گفت توهم زدی چون خونه خوشگلیه گرفتش

بلهحتی بعضی وسیله ها و لباسها هم همینطورنچرا رفع نحسی نمیکنی؟اب قرانی بخون اسپند دود کنچهار گوشه خون ...

ما از وقتی بنای خونمونو کندیم ودیوارشو بردیم بابا پامون به دادگاه باز شده قطع هم نمیشه بنظرتون ربط داره پرونده بالای پرونده هشت ساله پول وکیل میدیم البته همشون بخاطر ارث ومیراثه ویکی دومورد هم تهمت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صاحب خونهطرف پسرش مردزنش تو خونه سابقه خودکشی بی دلیل داشتمریضی ، پرتاب وسیله سوختن وسیله ، روشن خام ...

شاید دعا چال کردن زیرش

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

ما از وقتی بنای خونمونو کندیم ودیوارشو بردیم بابا پامون به دادگاه باز شده قطع هم نمیشه بنظرتون ربط د ...

بله

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
من اینا تجریه کردم یه اپارتمان خریدیم از فامیل بعد قبل از ما دوتا طلاق و خبرا بدیم به اونا داده بودن ...

نمیدونم اون سالای سخت زندگیم بود یا اون اپارتمان خیلی نحس بود اما تا پاما توش میذارم تموم چیزایی که فراموش کردم یادم میاد...هنوزم کابوسم اینه که برگشتیم تو اپارتمان

شاید دعا چال کردن زیرش

ی عالمه جن گیر و اینا اوردن نتوستن کاری کنن

اینارو املاکی برای پدرم تعریف کرد

گفت هر مشتری ببرم از بیرون ببینه نرسیده خونه واسش اتفاق بد میفته که منصرف بشه

تازه وارد خونه هم نمیشنا از بیرون

نمیدونم والا مام بخوایم چیزی بخریم نمیشه باور کن چندسال پیشخواستیم ماشین بخریم اصلا نشداینققد شوهرم گشت آخرشم طرف پای معامله نیومد کلا منصرف شدیم تا الانم نتونسیم بخریم خودمونم مستاجریم تو شهر غریب شوهرم خیلی زحمت میکشه اما نمیدونم چرا نمیشه چیزی بخریم آنقدر دلم گرفته

چیکار کنیم نمیتونیم خونه روعوض کنیم هم خیلی برامون عزیزه هم ولقعا نمیشه

رفع نحسی کنید

دود کردن اسپند و کندر

خوندن سوره تکویر درصورتیکه پنجره ها باز باشن هر روز

صدای اذان و قران پخش بشه

سرکه بریزید چهار کنج گوشه

اگر همه اینا رو انجام دادید نشد

دعای قرانی رو اب بخونید با اسپری رو دیوار اسپری کنید

فقط دعای قرانی رو رو دردسشویی یا تو دسشویی اسپری نکنید.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
رفع نحسی کنیددود کردن اسپند و کندرخوندن سوره تکویر درصورتیکه پنجره ها باز باشن هر روزصدای اذان و قرا ...

دعای قرانی چیه ...هفته ای دوسه روز اینجاییم من نماز میخونم باصدای بلند گاهی اذان میگم ولی بقیه کارها و انجام ندادم