2777
2789
عنوان

از چه کار شوهرتون ذوق کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 2585 بازدید | 109 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاستم برم شوهرمو پ... اره کنم.... ولی یه چیرایی یادم میاد چون روتین زندگیم شده بعد هشت سال فکر کردم کار عادیه... مثلا ما هنوز تو یه بشقاب غذا میخوریم حتی مهمونی جای غریبه جلو بزرگترا حالا شوهرمم خیلی جدی از اون گنگ بالاهاس اوایل هرکی میدید شاخ در میاورد الان همه براش عادیه... مثلا بخاطر کارش هرجا میرفت حتی یه ماه منم میبرد باخودش 🙂🥹چقد رمانتیکه والا تازه فهمیدم از این کارا همه نمیکنن... من یه ادم بی زبونم 🥲خانوادش 40 منر زبون اگ بهم بگن تو دیگ تمومه میگ هیشکی جز خودم نمیتونه ب زنم چیزی بگه... هست بازم ولی فک منم تا همینجا بسه

من تورا چون جان خود میدانمت.....

افرین دختر زرنگی هستی معلومه قوی هستی و سرسخت

ممنون عزیزم دخترا همه قوی هستن

چندین سال خواستگار داشتم ولی باب میلم نبودن

بعدازجداییم ده سال بیشتر طول کشید تا کیس مناسبمو پیدا کنم و گفتم این مال خودمه

جداییم ازم یه نسخه ی پوست کلفت ساخت ؛همسرم خیلی سرسخت بود برا ازدواج ولی خب شش ماه بیشتر نتونست مقاومت کنه

خاستم برم شوهرمو پ... اره کنم.... ولی یه چیرایی یادم میاد چون روتین زندگیم شده بعد هشت سال فکر کردم ...

چجوری میخواستی این گل پسرو پاره کنی

یه شب مثل موج به دریا زدی .میگفتی میام عجب اومدی!

میمیرم براش

خیلی خوبه عاشق شوهرتی مهمترین چیز تو رندگی همینه کنار کسی باشی که عاشقشی....

حتما صدقه ای چیزی بده گلم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خیلی خوبه عاشق شوهرتی مهمترین چیز تو رندگی همینه کنار کسی باشی که عاشقشی....حتما صدقه ای چیزی بده گل ...

زندگی بدون عشق چیزی نیست جز تکراار یک تکرار

چشم عزیزم

یه شب مثل موج به دریا زدی .میگفتی میام عجب اومدی!

من هم اگه زن گرفتم واسش یک آدامس خرسی میخرم

تو تیپ شوهر منی حتی تو خیال و وعده هم دست و دلبازیت درحد به ادامس خرسیه.....

مرسی گلم من همیشه میگم دخترا باید شجاع باشن و منتظر نمونن ک انتخاب بشناگ کیس مناسب دیدن حتما اقدام ک ...

عزیزم اینو درنظر بگیر که تو یکبار قبلا تجربه ازدواج داشتی و خیلیچیزها برات مهم نبوده معمولا دختران مجرد ریسک نمیکنن و میترسن ابرو ریزی بشه و یه جور شرم از خانواده دارن پس نمیتونن شبیه شما رفتار کنن

شما دیگه به خانم مستقل بودی اون موقع و حتی اگر ردت میکرد چیزی از دست نمیدادی و کسی شماتت نمیکردپس نمیتونی توصیه کنی به همه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 25 دقیقه پیش
2791
2779
2792