2777
عنوان

فوت داداشم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 21 پست
تسلیم میگم کتاب آرامشبخش دلها رو بخون ۱۰ الی ۱۵ صفحه اولش بخونی کافیه

😭🙏

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکتون کنم👰👗👒💕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😭😭😭 چرا فوت شد واقعا داغ عزیز سخته خدا به قلبت صبر بده

ممنونم غم نبینی🙏😭

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکتون کنم👰👗👒💕

ممنون عزیزم خدا بیامرزه داداشتو روحش شاد

😭🙏🙏

😭🙏

ایشون در برزخ با بدن برزخی داره ادامه حیات میده

و اونجا از غذاهای برزخی میخوره از نوشیدنی های برزخی مینوشه و به دید و بازدید اهل برزخ میره و دعا میکنه

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

ایشون در برزخ با بدن برزخی داره ادامه حیات میده و اونجا از غذاهای برزخی میخوره از نوشیدنی های برزخی ...

امان از دلتنگی بازماندگان😭😭