2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزنامه تعبیر خواب یوسف دانلود کن واقعیه هر چی میگه اون اتفاق میوفته

هرچي اون بگه اتفاق ننيوفته عزيز.

هرچي خدا بخواد اتفاق ميوفته

اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست. اگر سوال شرعي داري حتما زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

بله عزیزم درست میگی ولی منظورم این بود که خواب رو درست تعبیر میکنه ممنون بابت اصلاح عزیزمی😊

درست. متوجه شدم

خواهش عزيزم🌷✨

اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست. اگر سوال شرعي داري حتما زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

خالم سيده. بلده

بی زحمت اینو بهش میگی؟

خیر ببینی واستون آیت الکرسی میخونم

خواب دیدم توی زیارتگاهی هستم یه خانمی بهم گفت این خوراکی و پخش کن بین اونا که دارن اقدام میکنن بگو اگه باردار شدن اونا هم کیک بگیرن پخش کنن من واسه خودمو و دوستم و دخترخاله ام برداشتم به نظرت تعبیرش چیه

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

بی زحمت اینو بهش میگی؟خیر ببینی واستون آیت الکرسی میخونم خواب دیدم توی زیارتگاهی هستم یه خانمی بهم گ ...

چشم عزيزم. الان براش ميفرستم. وقتي جواب داد ميام بهت ميگم

عزیزمی پرسیدین؟

سين نزده هنوز. دوباره بهش پيام دادم.

شرمنده دير شد عزيزم🙏🏻

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز