2777
2789
شما خودتون ویتاگنوس خوردید؟

من مجردم برای تنظیم پریود میخوردم ولی چیزی که اون دوران متوجه شدم زیاد شدن فعالیت تخمک هام بود خیلی عجیب بود برام

تو این سایت هم با این قرص آشنا شدم که خیلیا برای بارداری مصرف کردن و جواب گرفتن

قطره اش هم هست

باز خواستی تاپیک های مرتبط رو بخون بیشتر کمکت میکنه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون گلم 🙏💔

امیدوارم زودتر نتیجه بگیری ♥️

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ندارم من 🥹💔

اوخی گلم چون تو بیو نوشته بودید من و فرزندانم فک کردم حتما نی نی داری اصلا نگران نباش بیخیالی بهترین راه حله ی مدت مادرم و از دس داده بودم فشار زیادی روم بود هورمونام بهم ریخته بود الان خود ب خود خوب شدم هر چی دکتر می رفتم بیشتر از ی سال هیچی ک هیچ استرس خیلی موثره گلم بیخیال باش خودش درس میشه😍💕

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

خدا رحمتشون کنه 🙏ممنونم برام دعا کنید

ممنونم خدا رفتگان شما رو هم رحمت کنه انشاءالله دامنت سبز بشه خودتم خبر دار نشی چطو شد اصلا نگران نباش عزیز دلم 💕

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔