2777
2789
عنوان

بی مهری مادر😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4024 بازدید | 133 پست
چه بی رحم و بی وجدان.. خودشم روز خوش نخواهد دید

بخدا الان داره تقاص پس میده اما باز حالیش نیست خیلی دلم بدشکسته

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
انشاالله😥 هرچند فامیل نزدیکه طوریش بشه باز من میفتم توی سختی که باید کمکش کنم😥😥😥

ای بابا..😥

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمیرم عزیزم 😭 من زاشتم اون زن وارد زندگیم بشه.خداروشکر رابطم باشوهرم خوبه

خدا نکنه عزیزم

ان شالله بهترین زندگی رو داشته باشی همیشه

لعنت به این زنهای خونه خراب کن که اسم مقدس مادر رو یدک میکشن

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
دوباره ازدواج کرد؟؟ بفیه خواهر برادرا پیش کی هستن

نه بخاطر من و برادرم ک بزرگه نتونست،برادرم ک اون خونه فقط براش خوابگاه شده

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
داماد چیه؟😃یه زن متاهل غریبه بود.منظورم اینه که زنهای صرفا بخاطر زاییدن ؛مادر نمیشن.میگفت بچه هامو ...

ووی خداروشکر

فکر کردم خدایی نکرده مادر شما بوده پیام داده

عزیزم زن اینجوری زیاده مخصوصا اگه طرف دستش به دهنش برسه که دیگه نگو

مهمترین احساس شما،احساسیه که به خودتون دارید

عزیزم‌ هرکسی که زایید مادر نمیشه رها کن این زن رو چرا وقتی اینقدر اذیتت کرده بازهم بهش میچسبی انشالله خودت بهترین مادر میشی و جبران میکنی باشوهرت خوشبخت میشی و زخم هات درمان میشه من بودم دیگه اسمشم نمی آوردم

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢

خدا یکاری سرش در میاره ک حالیش بشه... صب کن میبینی..

خواری و ذلت و بی کسی.... خواهی دید عزیزم... 😢😢😢😢😢

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
ان شالله توهم در سایه الطاف الهی زندگی عالییی ای داشته باشی

فدات عزیزم ممنون از این همه مهربونی و خوش قلبی

خدا ب اندازه ی قلب مهربونت بهت خوشبختی بده😍😍

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
بمیرم برات عزیزم منم درکت میکنم البته ماجرای من چیز دیگه ایه ولی خیلی بی مهری کشیدم‌ازش و گفتم حتی س ...

امروز گفتم واگذارت میکنم ب بابام ک اون دنیا جواب بدی چطور ازبچه ش نگهداری کردی😭

مطمئن باش بیشتر از اینم در انتظارشه عزیزم 

مادرمنم داره تقاص پس میده خداروشکر

ووی خداروشکر  کردم خدایی نکرده مادر شما بوده پیام داده عزیزم زن اینجوری زیاده مخصوصا اگه طرف ...

خدا نکنه مادر من اینجوری باشه .من وشوهرم باهم کار کردیم ووضع مالیمون بد نیست...زنه از دوست دخترای قبلیه شوهرم بوده که الانم بچه هاش سیزده و چهاده ساله ان.قیافش پیرزن.تحصیلاتم نداره.به شوهر من تو پیاماش گفته بود وضع مالیت خوبه بیا منو بگیر .

من ی زنی رو نیشناختم که با وجود شوهر دوست پسرش رو میاورد خونه جلوی چشم های دخترش شوهرش ماموریت بود و پسرهه هم همه اش با این به دختره میگفت جلوی دیگران بهم بگو خاله ی بار تو پارک بچهه میخواست بره باوسیله بازی کنه اومد صداش بزنه گفت مامان بعد ی دفعه بچه بدبخت فهمید اشتباه کرده گفت خاله اینقدر دلم سوخت واسه این دختر

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢