2777
2789
عنوان

بيبي چك

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 48 پست
نمیخوام ناراحتت کنم اما بعد 15 روز تاخیر باید دیگه دوتا خط پررنگ باشه

جدي؟

راستش اگه منفي باشه ناراحت نميشم

اخه تازه ٦ ماه ديگه ميخوام اقدام كنم

مليكا هستم🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ديشب اصلا هاله نبود،بيبي رو دور ننداختم الان نگاه ميكنم ميبينم بعد از ١٥ روز انقدر كمرنگ ميندازه؟

ببین گاهی شخض تخمدانش روزهای بعد از 14 15 تخمک رها میکنه برای همین نطفه در اخرهای دوره بسته میشه 

بخاطر همین ممکنه بعد 15 روز هم کمرنگ باشه اما درصدش کمه 

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
ببین گاهی شخض تخمدانش روزهای بعد از 14 15 تخمک رها میکنه برای همین نطفه در اخرهای دوره بسته میشه&nbs ...

ممنونم عزيزم وقت گذاشتين پاسخ دادين🙏🏻

مليكا هستم🥰
نه عزيزم نداشت امروز ديدم

پس منفی‌

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
نه عزيزم نداشت امروز ديدم

پس فکنم اشتباهه.چون اگه توهمون لحضات بندازه درسته اگه بهدابندازه غلطه

اونخ که خیلی هم کمرنگه

هرکسی به به وقت یاری رهبرش درخواب باشدبالگددشمن ازخواب بیدارمیشود.             امام علی (ع)

نخوره تو ذوقت، ولی فک نکنم باشی منم ماه قبل بیست روز نشدم بعد شدم بی بی هم بعد چن ساعت هاله مینداخت رفتم دکتر اسپرم شوهرم ضعیف بود دارو داد اگ باشی همون لحظه خطش میاد بقول دوستمون نباید بعد پانزده روز هاله بندازه 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
نخوره تو ذوقت، ولی فک نکنم باشی منم ماه قبل بیست روز نشدم بعد شدم بی بی هم بعد چن ساعت هاله مینداخت ...

نه عزيزم تو ذوقم نميخوره،هنوز اقدام نكردم

دفعه قبل هم ناخواسته باردار شدم،ولي افتاد توي ٩ هفته😔

مليكا هستم🥰
نه عزيزم تو ذوقم نميخوره،هنوز اقدام نكردم دفعه قبل هم ناخواسته باردار شدم،ولي افتاد توي ٩ هفته😔

نازی ، ان شاالاه ماه بعد جواب میگیری 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍