2821
2789
منم حوصله کم کردن نداشتم واقعااما کبد چرب و قند لب مرز محبورم کرد متاسفانهان شاءالله همیشه سلامت باش ...

الهی همیشه سالم باشی زیبا

من که قندم با انسولین کنترل میشه ولی الحمدلله کبد سالمه و چربی و فشار ندارم

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

هم وزنیم مردادهم هستم فکرکنم همزادیم🤣راضی از71.?

ای جاااااااااااان

ن والا اصلا راضی نیستم قدم 164 ایناس میخوام وزنم بشه 62 رژیم میگرفتم ی مدت کالری شماری بود ول کردم باز میخوام شروع کنم کسیو پیدا نمیکنم بیاد بابرا هم گزارش بفرستیم هرشب

کسی پایه هست کالری شماری کنیم شبا گزارش بدیم بهم ؟؟

میشه برای قبولیم توی فرهنگیان ی آیت الکرسی بخونی؟😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الهی همیشه سالم باشی زیبامن که قندم با انسولین کنترل میشه ولی الحمدلله کبد سالمه و چربی و فشار ندارم

ممنونم عزیزم

خداروشکر.

من چربیمم بالا بود متاسفانه

البته بیشتر عصبیه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من تا ۳ماه پیش ۷۳ بودم بعده زایمانمپسرم داره ۲سالش میشهاصلا نمیتونستم کم کنمولی تصمیم جدی گرفتم الان ...

افرین به شما راستش من اصلا وقت باشگاه ندارم.رژیمم نمیتونم بگیرم چون پسرم خیلی بد خوابه طوری که صبحونه رو ۱۲ظهر میخوریم دیگه بقیه شو خودت حدس بزن

ممنونم عزیزمخداروشکر.من چربیمم بالا بود متاسفانهالبته بیشتر عصبیه

همه اینا بیماری های روان تنی هستن

بدن میاد واکنش نشون میده به احوال ما

ولی انشالله کم میکنی

به هر حال وزن متناسب هم زیباست هم سالم

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

افرین به شما راستش من اصلا وقت باشگاه ندارم.رژیمم نمیتونم بگیرم چون پسرم خیلی بد خوابه طوری که صبحون ...

سلامت باشید

من مریضی مجبورم کرد

پرخوری عصبی هم بخاطر از دست دادن بچم داشتم بشدت

الانم خیلی وقتها وسوسه میشم.

البته سرگیجه و اینا هم میگیرم

این یکی بچه م خیلی اذیت میکنه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

همه اینا بیماری های روان تنی هستنبدن میاد واکنش نشون میده به احوال ماولی انشالله کم میکنی به هر حال ...

بله دقیقا

من بچم رو از دست دادم واقعا پرخوری عصبی گرفتم

و اذیت کردن بعضی از افراد دور و برمون

بله دقیقامن بچم رو از دست دادم واقعا پرخوری عصبی گرفتمو اذیت کردن بعضی از افراد دور و برمون

الهی من بگردم

من هر وقت اکانت شما رو میبینم حالم خوش میشه از رقص توی عکس

الهی من بگردممن هر وقت اکانت شما رو میبینم حالم خوش میشه از رقص توی عکس

قربونت برم عزیزم.

الهی که همیشه شاد و سلامت باشین

الهی همیشه سلامت باشی عزیزم.واسه بچت متاسفم.

ممنونم خیلی لطف دارید

قربونت برم عزیزم.الهی که همیشه شاد و سلامت باشین

❤️❤️❤️❤️❤️

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز