2777
2789
عنوان

خیانت😂

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیوت اشتباهه پول همه رو ب وجد میاره حتی پولدارارو🤣🤣ما مستقلا خو ۱۵ تومن حقوقمونه

هیچ وقت معیارم پول نبود

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

متچکرم 🙏🏻

همین جا بگو شاید بتونیم کمک ات کنیم

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

وقتی وارد زندگی متاهلی شدی میفهمی ک نود درصد مشکلات پوله

متاهلم:/

اگ متاهلی ک نیاز نیس پول کسی تحت تاثیرت بزاره🤣🤣🤣🤣🤣این قضیه واس مجرداس

😂😂

ولی جدا از شوخی شخصیت اولویت بعد پول

چند ساله کاتم اما نمیتونم فراموش کنم دیگه دارم روانی میشم راهکار میخوام برای فراموشی هیچکس مث من نبو ...

دلیل کات تون چی بود

میگف دوست ندارمبهونه الکی میاوردمالان من اذیت میشم چند ساله کاتم نمیتونم فراموش کنماسی یکی از تاپیک ...

خب دلیل اش هم که منطقی نیست متاسفانه:/ نگفت چرا خب رفت توی رابطه جدید؟

چشات زیباست قشنگم🫶🏻

خب دلیل اش هم که منطقی نیست متاسفانه:/ نگفت چرا خب رفت توی رابطه جدید؟چشات زیباست قشنگم🫶🏻

دقیقااا بهونه هاش الکی بوده همشون

من هنوزم اذیت میشم نمیدونم چرا

قربونت ندیده عاشقت شدم🎀

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز