2789
عنوان

حرف دلم💔

211 بازدید | 24 پست

عشقم رفت... نه فقط از کنارم، از دلم، از تمام رؤیاهام. رفت و حالا اسمِ یکی دیگه کنار اسمش اومده. نامزد شده، و من موندم با خاطرههایی که هنوز نفس میکشن. لبخندش دیگه برای من نیست، اما دلم هنوز به بودنش عادت داره. بعضی رفتنها فقط فاصله نیست، یه پایانِ بیصداست...

توروخدا صلوات یاسوره بخون آرزوم برسم خسته شدم

چه غمگین🥺

روزها میگذرندو من هر روز دنیا را بیشتر میشناسم عاقل ترمی شوم و محتاط تر. دیگر کمتر رویا میبافم دیرتر آدمهارا باور میکنم کمتراز زشتیها تعجب میکنم بیشتراحساساتم را نادیده میگیرم روزهامیگذرندو من هر روزبیشتر از دنیای سادگی ام فاصله میگیرم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حالا انقدر به این زخم عمق بده تا دیگه هرگز خوب نشه!!

جم کن خودتو...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

چجوری بگو

بپذیر!!

اینطوری ممکنه مدتی سخت بگذره ولی تموم میشه....

اما بخوای با اشعار و موزیک دپ و دلنوشته پیش بری و پایان باز داشته باشه این داستان، فقط آسیب میبینی!!!

متاسفانه در سنین کمتر اکثر ماها انتخابهایی اشتباه داشتیم، میگذره...

مراقب سلامتی روان خودت باش.

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

بپذیر!!اینطوری ممکنه مدتی سخت بگذره ولی تموم میشه....اما بخوای با اشعار و موزیک دپ و دلنوشته پیش بری ...

فراموس نمیشه ولی

هعی منم دارم جدا میشم ، همه جا این خندونه همه جا میگم بهترین تصمیمو گرفتم ولی کسی نمیدونه از درون چه ...

اولا خوشحال بودم الان تاثیر کرده بعد ۵ ماه

از منم خوشحالن

عزیزم درکت میکنم ولی چاره چیه باید کنار بیای نمیشه که خودتو از بین ببری

برو سر کار ،باشگاه، سفر ،تفریح، ادامه تحصیل بده ، برو دنبال هنری مثل آرایشگری و خیاطی،یا هر کاری فکر میکنی حالت خوب میشه ،جاهایی که با هم خاطره دارین نرو ، اگر عکس ازش داری تو گوشیت پاک کن ،اگر ازش یادگاری داری آتیش بزن ،از همه جا بلاکش کن یا کلا خطتو عوض کن ، حتما با یه مشاور در ارتباط باش

هر کاری ازت میاد کوتاهی نکن انقدر وقتتو پر کن که وقت خالی برای فکر کردن بهش پیدا نکنی به این فکر کن لیاقتت رو نداشت وگرنه نمیرفت

نمیدونم دوستت بوده یا نامزد یا همسر ولی برای من همسر و پدر بچه هام بود یک سال طول کشید تا خودمو جمع و جور کردم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤

عزیزم درکت میکنم ولی چاره چیه باید کنار بیای نمیشه که خودتو از بین ببری برو سر کار ،باشگاه، سفر ،تفر ...

عکس عقدی ام آتیش زدم

عکس عقدی ام آتیش زدم

خوب کاری کردی قشنگم بمیرم برای دلت آبجی 🫂کاش نزدیکم بودی کاری میکردم ازش یادت نیاد حتی چهره یک نکبتش همونجوری که من الان اونو یادم نمیاد

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤

خوب کاری کردی قشنگم بمیرم برای دلت آبجی 🫂کاش نزدیکم بودی کاری میکردم ازش یادت نیاد حتی چهره یک نکبت ...

کدوم شهری