2777
2789
اره عزیزم

ان شاءالله عالی پیش بره این چله💚🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

﷽✨🔮 دیدین تا یه گناهی انجام میدیم سریع شیطون میاد میگه:⬅️دیدی خراب کردی؟ تو درست بشو نیستی! اصلا تو ...

گلم اگه سر تاپیک ترک گناه سرت شلوغ هست تاپیک چله دعای عهد امروز سهمت رو میزنم🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام

از همگی قبول باشه

التماس دعا

خبر آمد خبري نيست هنوز ... از غم دوري دلدار بسوز ... بايد اين جمعه بيايد بايد! ... من دگر خسته شدم از شايد 😭😭اللهم عجل لوليك الفرج 

💚🌺بسم الله الرّحمن الرّحیم🌺💚

🌺رسول خدا(ص):توبه دري دارد که پهناي آن به اندازه وسعت مشرق تا مغرب است و تا خورشيد از مغرب طلوع نکند، اين در بسته نمي شود.🌺

میدونی کی خورشید از غرب طلوع میکنه؟😯

روزی که نشونه های قیامت داره کامل میشه💔

خدای ما انقدر مهربونه جانم و منتظره تو برگردی🌺منتظره دوباره تو آغوش بگیره تورو🌺

امام زمان مهربونمون هم برامون هرروز دعا میکنن حتی وقتی ما بی معرفتیم و به یادشون نیستیم💔خیلی بلاهای زندگیمون به خاطر دعای ایشون برطرف میشه از خیلی اتفاقای خوب هم به خاطر دعای حضرت (عج) برامون میفته..

چی جلومون رو گرفته که مسیر اشتباه رفته رو برنگردیم؟..💔

دوستان عزیز خیلی مفتخریم تا این روز باهوتون هستیم🌺

فردا روز ۳۱ چله هستش🌺

@خانمحاجآقا @baharrrrr400 @نخودچی1403

🌺بسم الله الرّحمان الرّحیم🌺

عدّة الداعي :فِي الحَديثِ القُدسِيِّ : يا موسى ، سَلني كُلَّ ما تَحتاجُ إلَيهِ ، حَتّى عَلَفَ شاتِكَ ، ومِلحَ عَجينِكَ .
عدّة الداعى : در حديث قدسى آمده است : «اى موسى! هر آنچه را كه بدان نياز دارى ، از من بخواه ، حتّى علوفه گوسفند و نمكِ خميرت را»

دوستان عزیز یاران امام مهربونمون کم کم به روزهای پایانی چله نزدیک میشیم فرج مولامون رو از خدا درخواست کنیم🤲🏻امید به اینکه خدا باقی غیبت رو برما ببخشه ان شاءالله🌻🌺🤲🏻

خیلی تبریک میگم که تا اینجا اومدید حتی اگه نشد که چله رو کامل برگزار کنید شما سر این سفره دعوت شده امام زمان (عج) هستید💚🌻

🌺فردا روز ۳۳ چله هستش التماس دعا🌺

@baharrrrr400 @خانمحاجآقا @نخودچی1403

﷽♥️ یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا تُوبُوا إِلَى اللَّهِ تَوْبَةً نَصُوحاً

《 ای کسانی که ایمان آوردهاید! به سوی خدا بازگردید،

بازگشتی خالصانه.» 🌟سوره تحریم_۸

خدای مهربانم دلم را به تو میسپارم 💝

تا از عمق جانم بزدایی هر چه حائل است بین من و خودت

و هر چه مرا دور میکند ز تو،همه آنچه از منیت و نواقصم در

من است را از من بگیر،

خدایا جز تو چه جوییم و جز تو که را خوانیم

که همه تویی و جز تو همه هیچ ،

🌻خداوندا! ما را از استغفارکنان راستین قرار ده و به برکتش ما

را از یاوران حقیقی حجتت، محسوب فرما🤲

(🌊در دوران غیبت، که فتنهها مثل موجهای خروشان از هر

طرف انسان را احاطه کردند،📿استغفار چون لنگرگاهی امن،

کشتی وجود انسان را از طوفانها نگه میدارد⚓️🌪

_چنانچه معصومین هم از استغفار روزانه مبرّی نبودند )

🔹️ سلام به تک تکتون 🥰 فردا روز 3️⃣5️⃣ چله هست🔹️

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

🌺🌸بسم الله الرّحمان الرّحیم🌸🌺

حضرت مهدی (عج) می فرمایند:

برای تعجیل در فرج بسیار دعا کنید، که فرج من فرج شما نیز هست.

کمال الدّین ص۴۸۵

سلام به همه عزیزان و دوستان🌸سلام گرم به همگیتون چه چله رو موفق شده باشید به روز های پایانیش برسونید چه اگه موفق نشدید🌺🌸شما همگی دعوت شده امام زمان (عج) سر این سفره بودید و هستید و ان شاءالله حتی بعد چله ارتباطتون رو با حضرت حفظ کنید.

🌺🌸۳ روز باقی مونده تا میلاد منجی عالم امام مهربونمون🌸🌺دست هامون رو روبه آسمون بلند میکنیم و از خدا عاجزانه ظهور مولامون رو درخواست میکنیم..در روز میلادشون ان شاءالله #لبیک_یامهدی گویان باهاشون اعلام بیعت میکنیم و اعلام حضور میکنیم برای سربازیشون و خدمت بهشون🌸🌺

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲🏻🌸🌺دوستان فردا روز 🌻۳۷🌻 چله هست🌸🌺

@baharrrrr400 @خانمحاجآقا @نخودچی1403

﷽💞

وَمَن یَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلآاللَّه

و کیست به جز خالق نور که گناهان را ببخشد؟

آل عمران۱۳۵

برخے کہ خیلے گناھ دارند مےگویند:

یعنے خدا من را مےبخشد؟!

آنہا نمےدانند وقتے بہ این حآل میرسند

یعنے اینکہ بخشیده مےشوند.

روزِ حساب کتاب کهِ برسه..

بعضی از گُناهات رو کهِ بهت نِشون میدن،

میبینی براشون استغفار نکردی، اصلاً یادت نبوده !

امّا زیرِ هر گُناهت یه استغفار نوشته شده..!

اونجاست کهِ تازه میفهمی

یکی به جات توبه کرده....

یکی که حواسش بهت بوده؟

یه پدر دلسوز..یکی مثلِ مهدی (عج)....

سلام به همراهان عزیز و دوست داشتنی 🥰 فردا آخرین روزی هست که کنارتون هستیم. عزیزان در این مسیر خیلی ها جاماندند و نتونستن تا آخر مارو همراهی کنند پس قدر خودتون و عنایتی که آقا بهمون داشتند و بدونید.و هیچوقت از ذکر استغفار غافل نشید💟

عیدتون هم پیشاپیش مبارک ☘️

فردا روز۳۹چله هست✅

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

🌺🌸بسم الله الرّحمان الرّحیم🌸🌺حضرت مهدی (عج) می فرمایند:برای تعجیل در فرج بسیار دعا کنید، که فرج ...

یلدایی تگم کردی تو اعلاناتم نیومده

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403