2777
2789

برمیگردی و میشوی دلیل لبخند چشمها...🫀

#اللهمعجللولیکالفرج

#امام_زمان

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

﷽💞«و اى قوم من، (نزدِ) پروردگارتان استغفار کنید،سپس به درگاه او توبه كنيد [تا] از آسمان بر شما بارش ...

سلام عزیزم ممنونم

اللهم عجل لولیک الفرج

💙الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم 💙

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🚫 پرهیز از گناه در خلوت

✍️پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله:

❌ «از معاصی خدا در تنهاییهای خود بپرهیزید؛ زیرا آنکه شاهد است، همان داور است.»❌

📚 میزانالحکمه، حدیث ۶۷۶۱

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

من واسه نماز صبح خیلی مشکل دارم نمیتونم پاشم. بیدارم ولی از خستگی نمیتونم پاشم فکر میکردم فقط بعد از نماز صبح میشه خوند که الان دیدم اینجا گفتن وقتای دیگه هم میشه

اسم منم بنویسین ممنون

من واسه نماز صبح خیلی مشکل دارم نمیتونم پاشم. بیدارم ولی از خستگی نمیتونم پاشم فکر میکردم فقط بعد از ...

سلام جانم

ان شاءالله باشه که به برکت این دعا و توجه آقا

نماز صبحت، اصلاح بشه عزیز دل 🌿

اولین و مهم ترین سوال و عمل همین نمازه

که ارزش دو رکعتش در سر زمان خودش، با کُل دنیااااا برابری نمیکنه.

اصل دعاش صباح هست

یعنی صبح تا آفتاب طلوع نکرده

منتها تا قبل ظهر بخون شما..🥰🌹

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

خواهش میکنم گلم🌺دوست دارید اسمتون نوشته بشه؟

بله

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

﷽💞«و اى قوم من، (نزدِ) پروردگارتان استغفار کنید،سپس به درگاه او توبه كنيد [تا] از آسمان بر شما بارش ...

سلام جانم

من شرکت نمیکنم به دلایل مشغله های زیادممیترسمفراموش کنم ولی سعی میکنم خودم این ذکر رو بخونم.

ممنون🌹😘

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

سلام خوبی بنویسید لطفاً ممنونم تگ می کنید هرروز؟

سلام عزیزم ان شاءالله سلامت باشی گلم❤️

چشم عزیزم ان شاءالله به برکت این ذکر و دعا خدا حاجت های دلتون رو بده و فرج آقامون رو نزدیک کنه🤲🏻

یک تاپیک جداگانه زده میشه هفته ای یکبار تگ میشید ولی خودتون هر روز بیایید اونجا تیک بزنید.

اگه ساعت موبایلتون رو هم کوک کنید یه ساعت مشخص هر روز زنگ بخوره یادتون نمیره ان شاءالله

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

اسم منم بنویسید برای چله عزیزم

چشم عزیزم ان شاءالله به برکت این ذکر و دعا ، خدا حاجت های دلتون رو بده و فرج آقامون رو نزدیک کنه🤲🏻❤️

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

گروه ترک غیبت و مراقبه زبان دارید برام بفرستید

سلام عزیزم یک سایتی هست (مهندس طلبه) دوره تغییر عادت و ترک گناه داره میتونید اونجا شرکت کنید .خیلی خوبه

متشکروممنون 💓🌼

عزیزمی😘❤️

مرسی عشقم💝💝💝💝♥️🫂

عزیزمی❤️😘